Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Letih la ..

Letih la ..
repeating the same thing time after time
I tau u baru
masih mencari-cari rentak 
but how many times do i need to tell you?
Follow me .. listen to me ..
and how many times do i have to ask you ... 
Where is the detail? Where is the list?


Tu pasal org cakap .. Kalau tak tau .. tanya
Kalau dah tau diri tu baru .. dgr la cakap 'senior'
I kan piano kat sini. Eh .. 'pioneer' ..
Hihi.

13 comments:

Ummi said...

Yuhuuuuu...Salam Kakchik...waaaahh berleterssss apa tu? hehhehee...sabauuu sabauuu eh.., akak pun letiissss...hehe

risa said...

sape yg degil tu kakchik??
meh ai babab dia..haishhhhh
takmo dengor nasihat eh..
kakchik..ada keja kosong tak? ekekeke

lagenda said...

mmg letih ajar org yg x reti bahasa ni kan!

leh sakit jiwa kita hadap dia tu..

'idun sa'idun said...

Ingat lagi iklan kebersihan kat tv zmn dolu2.. bila ditanya pd pekerja tu kenapa x basuh tgn, jwbnya... "Saya baru kirija enceeekkk.." wakakakakakaaa.. mengong...

makdara TERdiva said...

saya pun letih tp tak letih nak BW ke blog KC ni.. :D

qemaishak said...

Kena banyak sabar kalau ajar org yang susah faham ni huhu
sabar ye kakchik, ada ganjarannya nanti:)

Ezzah Aziz said...

wey kawan...minggu ni hang asyik dok beleter je...cepat tua wey..sabar2...hang tu seorg yg penyabar setahu aku..

kakchik@ella said...

@Ezzah, camna aku tak berleter. engineer baru ni takmo dgr ckp. aku penat bagi tunjuk ajar .. tak dpt2. ujung2 aku buat sendiri. Letih!!

RynaHakimi said...

Hehe..kelakar la aka nih..piano ye?? ekekek.. betulla, yang junior kena selalu bertanya senior.. Jangan tunjuk pandai plak.. kalau keje jalan takpe jugak, tapi ni kalau dah nyusahkan orang, bikin panas la tu..hmm, bnyk2 sabar ye kak =)

sarah-najwan said...

huhu..dorang kureng jelas kot..hhehe

Mamaleesya said...

ehehe kak ella ni, tgh geram2 pn bole wat lawak lagi. Piano :D

logorithm said...

I pon dah letih la cakap kat si draughtman yang baru nih. Dah berkali-kali kita suruh dia ikut jer standard drawing yang I dah siap dilukis cantik-cantik, tapi dia degil nak buat jugak ikut stail dia yang buruk.

Dah tak pandai melukis tapi degil tak nak belajar mempertingkatkan mutu lukisannya.

GRRR!

Ibu Darwisy said...

mesti mase KC ajar die x fokus..tu yg asik dok menanye jer..heheheh