Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hari Ke 4 kita ke Tasik Malaya

Grup foto masa lunch kat Restoran Dapur Sangkuriang, Jln Setiabudhi di hari ke 3 kami. Saje nak pos gambar lelebih .. buat kenangan kami ber5. Hey ,,, kalau ke sini, jgn lupa beli dodol nanas dia ye. Sedaps gila weih!!

5 org wanita yg terlibat dlm aktiviti Jalan-jalan dgn Kawan tahun 2011 ni sumenya berhati waja. Sangat kental, tabah dan kuat menghadapi cabaran, dugaan dan badai kehidupan. I think that's the reason y we can get along very well. We share a lot of stories, exchange notes about life, marriage, kids. We talked, jokes and laugh. Every nite we slept at 1, 2, am except my mum. We ols seolah-olah dijangkiti virus batman ~ Berjaga malam. Hihi.

This pic is especially for my dear Yanti@Pinky yg sokmo 'last'. Thanks to her yg prepare breakfast hari terakhir (ke 6) kami di Jakarta. Habis sudah 'happy hour' kita .. i'm sure she's busy now with her Accountant duty kat DRB. Senyum sorang-sorang bila teringat Kenangan Terindah ni ye.

Saje je nak post gambar kuda glamer berambut merah ni. Kalah rambut ai u. Hihi.


OK .. Sambung gebang yok. Hari ke 4 ~ Bangun tido at 5 am di Carrcadin Business & Entertainment Hotel di Jln Kebon Jati. This is a very new and beautiful hotel. The room is big and the price is reasonable. The location is good. Our next mission ~ Menjejak Tasik Malaya. Sayang sekali, the mission failed. Kenapa dan mengapa? Hmmm .. yg pahit kita lupakan .. usah dikenang. So, tak yah la tau ye. Hiksss.

12 comments:

Ismayanti said...

kita mesti mghormati org yg lebih tua...mendahulukan...heheheh..

rara pinkmafia said...

dodol nenas kak?pelik nya?rasa apa kak?hmm besh kan kalo ada besh friend mcm akk.rara sllu kena back stabbed

makdara TERdiva said...

bestnye KC jln2 dgn kawan2..nak dodol nanassss :D

Ati Masrif said...

oh..ke seberang ella
seronoknya ...

byk shopping ke :)

simply nana said...

memang sedap makanan kt sini...nana mkn ayam penyet,sedap, & g waktu malam...cantik

Isteri Encek Bard said...

MAKAN-MAKAN LAGI

Isteri Encek Bard said...

SUKER, SUKER

diana said...

suka tengok hijau2 kat atas meja tu..:)

Shiela Firdaus said...

bestnyer berjalan² KC :)

risa said...

tak aci tau,,,dah cakap tu tapi takmau citer..hehehe
memang percutian yg menyeronokkan ni kan kakchik kannn

Ujang9897 said...

dah berjalan mmg tdo lambat...=)



hensem tu kuda..=)

Peri PiA said...

kudaaa,hehe