Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bali ~ A Simple Giveaway For Fabulous Followers

Hai .. Tetiba hati bagai ditarik dgn magnet utk join Eqbalzack's Giveaway for Fabulous Followers cos the gift that he offered memang kesukaan ai sejak dulu lagi.

Senyum sorang-sorang mcm org angau tengok Keychain cantek ni. Hope i'm one of the lucky fabulous followers. By the way, if you wish to own one of the keychain like me, jom klik  sini. 

12 comments:

munna said...

cantik.... good luck KC....

Mama Zharfan said...

good luck kc

me suka FM ajer hehhe

me tinggal kat bkt permata (sri gombak) kc tinggal kat mana?

Amieynna said...

kak chik.. gud luck!!!

Amieynna said...

kak chik.. gud luck!!!

risa said...

gud luck kakak chantekk!!

sarah-najwan said...

semoga berjaya dehhh..ehhee

Farah-Zii said...

nice.. sy baru join.. hihihihi

ct N honey said...

rasa cam nak join jugak
Dewa Cintaku penganti Drama Nora Elena dalam Slot Akasia TV3
<a

Ct Arina said...

gudluck kc ~_^

Marina said...

tahniah kerana berjaya.... jom terjah www.marinafazli.blogspot.com ...GA awaits for you:-)

zarazueyin said...

tahniah kak chik !
salam kenal ;)

solomolo said...

congrats !~