Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tukang Gunting ..

Rasanya sikit lagi kena gi keja bwk gunting sebab sokmo jadi Tukang Edit aka Editor aka Penyunting kat dalam opis ni. Dari paperwork subcontractor, Engineer sampai la ke paperwork Tuan Besar ai kena tolong betulkan. Dipercaya dan berkaliber kot ai neh?? Ecece . ... masuk  bakul angkat sendiri!! Hihihi.

9 comments:

Isteri Encek Bard said...

wah best tu kc banyak pengalaman luas pandangan..

My Little Diary said...

wah... baguslah tu, cepat naik pangkat lagi tu...

nazirah said...

hehe kak cik asah bakat tu hehe ;)

risa said...

ekekeke..multitasking betul akak neh:)

Farah Shamsudin said...

berkaliber la tu kak.. banyak pengalaman..

Adzriel @ Liza AB said...

bab gunting pandai jugak... gunting kertas. skill kak chik tu yg mahal.

Izan Ishak said...

kc yang sangat hebat dan berkaliber!

kakyon said...

dinda..
kanda reti gunting2 kertas aje..hehe

munna said...

KC KAN SUPERWOMEN...SEMUA BOLEH BUAT...