Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Aduiii Susahnya ..

Saya sedang mengusahakan satu paperwork yang  .. Aduii susahnya .. remehnya .. bencinya. Nak saja saya berkata tidak but i'm not in the position of rejecting it since it's part of my 'Baby'.

Yang saya boleh buat ialah memujuk hati saya agar berfikiran positif dan teruskan jugak walaupun dalam hati .. Ohhhh tidakkkk. Nape aku? Bagi la kat dia. Finally, sesudah bersusah payah beberapa hari .. Akhirnya .. YES!!! Alhamdulillah. Tiap kesabaran ada ganjarannya, kan.

8 comments:

RaNiA said...

alhamdulillah..selesai jugak..;-)

kakcik said...

Alhamdulillah. Pasti terasa kepuasannya, kan? :)

Peri PiA said...

Alhamdulillah!yessss

emieysandra said...

alhamdulillah..sglanya dipermudahkan^^

siti ika said...

wahh.. saya tau, akak saye eni mesti boleh buat punyeee!! hihi..

Cik Ina Do do Cheng said...

Sabar tu memang banyak kelebihannya. Setiap kemahuan mesti ada jalan. Tahniah dah berjaya

ShErA said...

alhamdulillah... mesti lega dan gembira kan bila dah melihat hasilnya...

Ibu Darwisy said...

betul tu kak chik..janji kite ade kesabaran tuk buat keje yg susah tu..