Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Zasss lelaju utk urusan dunia dgn segera

Hmmmm .. mcm lipas kudung ai buat keja harini. Dlm dok sibuk buat kerja .. bagi arahan itu dan ini kat Kak Senah Assistant kita, tetiba tengok jam udah lunch hour. Teringat ari ni nak pergi menjalankan satu urusan dunia. Maka ai pun zassss lelaju mengejar masa.

Baru terperasan 'SmartTag' duk dlm 'dashboard' dari pagi tadi. Dah la pagi tadi parking kat luar, tak sempat nak gi 'basement'. Bahaya!!

Urusan dunia yg teramatlah penting dan memerlukan attention ai dengan segera. Zasss lelaju cari barang. Hmmmmm .. setengah jam siap. Cam lipas kudung tak ai?? Hihihi. Wahhh .. Camni esok pagi boleh la kembali main masak-masak kat dapur kesayangan ai. Hepi!!

6 comments:

Peri PiA said...

kc terbaikkkk,pantas :)

alinac lover said...

dua troli ke kaK? hehehe

norh said...

mimpi la saya nak shopping brg dapur setengah jam..hu hu

munna said...

super ring utk kc ke atau utk bodyguard kc....

ShErA said...

cari brg dapur rupanya... sekejap btl shoppingnya kak... kalau shera mesti nk shopping lama2 lagi.. hehe

risa said...

ekekekek..super ring tu jajan kegemaran dak mia tu kak!! hehehe