Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ini entry tentang sayang

OK .. Kita bukak minggu baru dengan entry 'feeling-feeling' ~ Ini tentang kasih sayang. If u lack of this feeling, tak yah baca, 'X' je page ni dengan segera. 


Bila dah ada rasa sayang, haruslah dipakejkan sekali dengan rasa prihatin. Barulah lengkap dan 'meaningful' rasa kasih sayang itu. Love must be meaningful .. bukan 'bloodyfool'. Hihihi.
Contoh kasih sayang yg disulami prihatin dari El, Regional HR Manager kat Aussino ~ my pioneer follower and reader. She send me an SMS which touched my heart recently. Tq El. AILEBIU too ..

Buat readers yg sokmo dtg baca, Tqqqqq byk2. Buat yg silent tu, saya tak tau awak sapa tapi Tima Kasih byk-byk jugak dari saya. To all my pengomen tegar, Tqvm. Suka baca komen u ols. Sekurang-kurangnya, ai tak rasa cakap sorang-sorang. Hihi.

23 comments:

YanaMIB said...

"Suka baca komen u ols. Sekurang-kurangnya, ai tak rasa cakap sorang-sorang. Hihi."

haha suka ayt ni..comel =P

Ummiakid @ lily said...

Best erkk ada owang caring cenggitu...bertuah KC

risa said...

hehehe..tak pernah tinggalkan kakchik
walaupon saye newbie follower..tetap suke:)

Shiela Firdaus said...

kekeke...dengan ai dia guna maker je nak hangguk pale org tu!!

kaki pukul El nih!

eiela said...

baguskan kalau dapat kawan macam nih. bahagia hidup.

Latest Entri :
Berjaya Menahan Nafsu & Selamat Hari Bapa

Isteri Encek Bard said...

Sayam kat kakak cantik nie.. appy blogging yer kak

Sharinginfoz said...

memang seronok org mengambil berat pasal kita kan

ms sara said...

sweet je msg tu..hihi

ms sara said...

sweet je msg tu..hihi

babylove said...

sayalah silent reader itu.......

RashAtie said...

ganas nye EL....larikkkk~~

KC, dulu atie baca je, tak komen..skg ni je gatai je jari dok ngomen....

oshin-jamel said...

kak el the best!!hehehehhe!!!!

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

buat yg silent tu, saya tak tau awak sapa tapi Tima Kasih byk-byk jugak dari saya..ekekek kantoi dah okeh2 saya kumen mmg so sweet msg tu...meh lew singgah blog saya..

munna said...

munna pun sayang kat KC...

diana said...

wah...
kakchik pun dah pandai suruh orang tekan X ye??
hehhehe...

Ismayanti said...

klu ader bodygad yg ilang cota kt opis aussino..kita thu sapa amik ek...

eelobor said...

hehehe, ok lah tuh bila masih ada yang prihatin

eliyaezlinalias said...

eh!tatau pon ada entry kasih sayang chenta neh!
muah muah muah muah muah
sayang kakchik!

p/s: pesaipe buh sms tu??????malu ai...tersingkap rahsia JANTAN ai! hahahaha

Peri PiA said...

sweet ;)

lob kc taw

puanbee said...

hihi ganas EL tu kak.. tp ok lah bila dah ade yg sayang kan ...

Mak Wardah said...

Kuatnya dia macam polis Germany aje bunyinya.

alinac lover said...

hik hik...sweet!

Pharmalif said...

sweet :)