Moments ..

Tuesday, June 21, 2011

Moments with friends that i want to remember. Kenangan ... Mungkinkah berulang?Sekarang dah tak macam dulu lagi. Watever, All the Best buat mereka-mereka.


Mother's Day Celebration @ Rozza Studio, Saujana Utama Branch

Pandanglah lihatlah .. Pinggangku yg ramping*Ala-ala Puan Sri Saloma* ~ Photoshoot by Rapi Magazine. 

With 'Coach Leen' and Yanti after Aerobic session 
@ Rozza Studio, Puncak Alam Branch.

Miss this moment. 

Reebok ladies. Ce teka ai yang mana?

Zuraita from Rapi magazine. Rindu kau, beb.

Coach Shu yg bertanggungjawab mengoyak tisu dan membentuk otot badan ai semasa di tempat "Celebrity". Miss my moments with her. Walaupun sessi dengan dia sangat 'tough' tapi Alhamdulillah .. I boleh buat semua. Macam-macam exercise ai buat, kan. Aerobik .. Weight training. No wonder misz-ella's blog was listed under Blog Kesihatan by the search engine*Suka* 

Coming soon .. Entry bagaimana nak dapat 'flat tummy' mcm ai. Nanti dulu eh .. buat yg bertanya tu. Draft box penuh ni, byk entry on queue, kena lepaskan satu persatu.















You Might Also Like

20 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail