Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bukan hari rehat

Saya yang sedang di opis hari Ahad camni.

Ada kalanya, hari Ahad bukan hari rehat. Nak wat camna .. "terpaksa",  walaupun 'plan' asal nak bersantai dengan kesayangan dari pagi sampai malam. Benci*sambil hentak kaki*Hihihi.

Btw, Selamat Hari Bapa buat bapa-bapa di seantero dunia. To my both fathers .. Thank you for being such a great father in the world. Buat arwah FIL ..AlFatihah. Moga roh ayah dicucuri rahmat. Hingga kini, Kak Long masih rindu ayah*sedih*.


18 comments:

Peri PiA said...

penah merasa sebegitu kc

u can do it yawwww :)

Fyqa said...

huhu. apa leh wat. sbar jela ye :)

sarah-najwan said...

pekerja contoh gini KCE..
sudah menjadi tugas..xkira sabtu ahad..

Amieynna said...

sabar je la kak chik..

happy fathers day!

Farah Shamsudin said...

kak chik memang rajin.. somtimes farah pun kena keja pada cuti hujung minggu..

ShErA said...

hari ahad pun kena keje kak... tak best ni... abah shera pun selalu kena keje hr ahad... huhu

eliyaezlinalias said...

alahai cian kakchik~~~

eelobor said...

sambil2 hentak kaki memprotes tapi boleh berposing lg tuh....huhuhuhu

shameel Iskandar said...

sabar yer kak chik. nak wat mcm mana, dah adat dah bila kerja dgn org. bagi sy ari ahad adlh ari paling best utk rehat. nak tido puas2.

Qaseh dalia adelia said...

hehe .. biasa lah makin maju dunia makin busy kita .. emm

Mrs.Yie said...

selamat hari bapa sedunia.. :)

munna said...

selamat bekerja kc.... munna hari ahad mmg hari malas-malasan di rumah dgn family...

Cik Ina Do do Cheng said...

selamat hari minggu kak cik.alah ciannya kena keja. Apa nak watkan , kalau dah kena keja. Kak cik ni baguslah, muka ceria je walaupun kena keja ..

lagenda said...

ari ahad ari bekerja?? Ayakkkkkkk....

logorithm said...

Oh that sucks!

I pernah kerja dari hari Jumaat pagi... tak balik-balik dan tak tido sehinggalah hari Ahad jam 2am baru balik rumah. o_0

Entri terbaru: Gambar Dulu-Dulu...

Mak Wardah said...

Kak Chik,
U r truly puan nani rostam's frenz...bestnye baca your blog. 1st time jengok from model 80an...

mama tims said...

waaa..kak chik,pekerja contoh..

salam knal..
dah folo fini..jom singgah..

puanbee said...

tk boleh tengok muka kakchik ni dr dulu lagi hahah .. mcm ... mcm...