Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

KL la pulak ..

Ada rasa bosan dan menyampah tak baca post pasal Jakarta-Bandung tu? I purposely Marathon kan that trip entry sebab takut lupa and before 'feel' melayang entah ke mana.  Tak syok la tulis without feel, kan. After all, that entry is dedicated to 5 of us and hope can be a reference buat u ols yg planning ke sana nanti.

Got my fringe cut at Martha Tillaar, Pondok Indah, Jakarta Selatan. Tukang gunting punya muka mcm artis, hensem gila!! Rugi tak snap gmbr dgn dia aritu*Eeee .. gatainya hang* haha.

1st Malaysian Food i ate ialah 'menda-menda ni' kat Restoran Bukan Sekadar Nasi Ayam.

Lately addicted to Soya Cincau. 
Nak jaga kulit .. nak cantek .. nak awet muda. Hihi.

And the 1st task awaiting for my touch upon arrival at the office. Habis sudah hepi hour kita .. Hambek kau!! Punya la serabut sampaikan meja reception bertukar rupa menjadi meja kerja ai. Well .. that's show that i'm working hard .. hard .. and harder. Hihihi.

11 comments:

Ujang9897 said...

soya cincau utk awet muda ek.., nk try la.=)

cik panadol said...

ciken rice shop best! jom KC...

Farah Shamsudin said...

ha! Ambik kc.. punye penuh meja itu.. hehehe..barula nampak working hard kan..hehehe..

Hanis Azla said...

slps puas berjalan.. kerja melambak pula puas menunggu yer kak.. layan..

diana said...

soya cincau time bulan posa memang syok..:)

Daddy Ziyyad said...

I suka baca entri jalan2 blogger lain..boleh jadi rujukan masa akan datang..your entry Jakarta-Bandung memang best

My Little Diary said...

cuba pulak bandung cincau...huhu

Adinda Amy Sensei said...

hai kakchik....sihat??

Alya Esprézzo said...

alamakk aih, tergoda la tgk makanan tu ! hahahaha

makdara TERdiva said...

besarnya meja KC mcm meja bos :D

Alin Marlini said...

tak nyampah pun..nanti blh jd guide kalau nak pi sana lagi :)