Friday, June 24, 2011

Mekaseh Atiq

Walau jauh terbang beribu batu menjadi tetamu Allah SWT,  tetap dia ingat kepada Kakak "maya" dia ni. Mekaseh Atiq sebab tetap ingat pada KC. 

Atiq ingat kat ai tau .. Once dia 'touch down' from the flight, dia terus SMS ai bagitau on the way home. So sweetttt .. Itu lah seronoknya berblogging ni, kan. Boleh dapat ramai 'adik maya'. Seronok dengar pengalaman Atiq dalam mengerjakan ibadah Umrah. Sib baik tak terkawin dengan Mamat Arab eh. Hihihi.

By the way Atiq, All The Best for next week. Go as far as you can, dear. Menuntut ilmu, tiada had dan batasannya. Selagi terdaya .. teruskan. 

This is from Atiq. Thanks so much, Atiq. 
Tak puas jumpa Atiq hari tu. Sekejap sangat.

Taken from Atiq's blog ~ photo taken during one of our dating & eating.
Muka ai sememeh weih. Masa ni baru balik kerja, terus singgah Mamak's shop to have dinner with Atiq.

6 comments:

Aku Ibu Muda said...

ole2 dari Mekah ye kc :)

sarah-najwan said...

hehe..bagus kwn2 yg gi umrah atau haji ni..deme pasti bg ole2 kan..

Peri PiA said...

waaa,bgs nya

risa said...

baiknye atiq..seronok kan kakchik kalau ada org sayang kite neh..
hehehe..ai pon sayang kakak tau..
ingat tau..hehehe

munna said...

murah rezeki kc.....

forever love said...

huhuhu.. mesti la sayang kc.. mana leh tak cayang.. byk bg semangat kat atq kan.. hihi..

hope dapat mana2 tawaran... risau nie