Saturday, June 25, 2011

Merapu jer ..

Keluar rumah hari Sabtu balik ke rumah balik dah Ahad. Fullamak ... seumpama memasuki mesin pencepat masa 'Doraemon' pulak ye. Hihihi.

Hmmmm .. santai malam arini. Siang keja, petang baru duk rumah. Pas Maghrib keluar makan malam bertiga. Memandangkan tempat makan ialah di Restoran Gulam Mee di Kota Damansara, kita 'round-round' kat Uptown la pas makan tu. Fullamakkk .. my mekap MAC, my skincare SKII, my Estee night cream sume jual kat situ. Aduhai .. nak nangis ke nak tepuk tangan suka ni? Nak nangis sebab ai beli menda-menda tu tersangatlah mahal tapi disini .... very much lower. Nak tepuk tangan ke sebab dah terjumpa yang lebih murah so pasni dapatlah ai bijak berbelanja semasa membeli belah?? Hmmmm .. mungkin tidak sebab keasliannya diragui. Mustahil semurah itu. Ai takut beli barang palsu .. nak pulak untuk letak kat muka, kan? Keluar jerawat batu kerikil kang?? Mati la ai. Nak jimat sangat .. bala yang dapat. 

Eh .. jauhnya ai merapu ye? Nak tido lah. Sok pagi my bestfriend nak jemput gi aerobik dan Agenda hari Ahad bertindih padat. Hmmmm ... Have a good Sunday, korang.

8 comments:

nazirulhazwan~ said...

Bwk2 berehat la kak hari ahad ni.hehe toksah nak aerobik sgt.ki3

azila said...

zla pon xberani nak pakai kc..risau.kc, jom dating sabtu depan, nak?

Benrauf said...

memang le very much lower tapi made in pasir mas la. haha.

AmyZana said...

hahaha. penatlah aerobik. layan drama korea laa :D

Peri PiA said...

dah lame tak pekena kat gulan n gi uptown KD

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

brg lain leh beli kot,tp make up..mmg brg asli ke kak?

Mama Likha said...

gulam mee? dkat sgt ngn rmh zte kc :)

Princess Nur said...

jerawat batu kerikil? camana tu KC? ehehe