Monday, June 27, 2011

Pukul 8 malam ~ 27hb Jun

Masih di opis lagi. 
Entah pukul berapa baliknya nanti. 
Ustaz kata .. Kerja itu ibadah. 
Redha jer la. 

Korang ... tengah bersantai kat rumah eh?
Best .. Best. Kita jeles.
Kita rindu kat Aiman, kita rindu rumah kita
Kita nak 'hot shower' 
Wahhhh .. demand!!
Dah tau tak ada mcm-mcm lak mintaknya yer?
Sebenarnya bosan. Menunggu 'final task' tak kuar lagi
Finale part .. yg paling kritikal sekali
Kena concentrate 110% .. tak leh silap 
Cepatlah sikit. Dah la sejuk 'aircond' ni.
Eh .. ok lah. Dah kena panggil by 'Committee'.
Chaoo.




11 comments:

alinac lover said...

wah kak~ masih di opis ya~

forever love said...

saba ye kakchik.. nanti balik terus rest ok

risa said...

siannya my kakak cantik...balik nanti minta laling urut ye..saye tengah tengok tv..

Ibu Darwisy said...

alolo ciannye masih kat opis..kite dah belepaking ni..huhu

rara pinkmafia said...

chaiyok2 kak,nasib opis ada ekon eh.kalo x mau tekanan.

Princess Nur said...

Siannya kchik.. Slmt bekerja ye kak.

munna said...

OT ye kc...selamat bertugas ye....

Peri PiA said...

keje elok2 kc

dah blk umah blum?

Amy Syaquena said...

kesian kak cik sabar ye kak , nanti balik rest cukup2 ye..

Aku Ibu Muda said...

bizi sungguh ye kak chik skang ni.

wani pon dah start balik angin bizi macam awal2 tahun arituh...huhuuu

tiap bulan nk keluar buku, mati la camnih...huwaaaaaaaaa

Alin Marlini said...

keja ngan ikhlas & redha..bakal dpt ganjaran yg berganda :)