Thursday, June 23, 2011

Sesekali bercinta

Cite minggu lepas. Kalau malam Sabtu nya kita layan Kotak Merah dengan kesayangan, tengahari Ahad kita punch kad kat ofis manakala paginya sempat lagi berkungfu taichi di dapur sendiri, malam Ahad tu pulak kita dinner sefamili. Hmmm .. bertungkus lumus ai bahagikan masa sana sini. Walau bagaimana bizi, famili jangan sesekali dilupa, kannnn ... Hihi. Kali ni kami pilih untuk makan dalam kapal. OK la .. Boleh tahan sedap.


Black Pepper Sirlion Steak. Ai punya tau .. sedap sgt2.

Grilled Black Cod Fish

Sizzling lamb chop

3 scoops Banana Split ~ Makan 3 org. Hihi.

One of the Tukang Makan. Lagi 2 orang tak da gambar sebab diaorg tak sawan kamera mcm ai. Hahaha.


15 comments:

risa said...

weeeee...sangat sedap itu steak..adehhh saye dah le hantu daging..mana tak bertambah2 daging ni..ekekeke
malam tadi kamu pon makan luar kak:)

Isteri Encek Bard said...

syedapnyer kc.. tergoda tengok

Ct Arina said...

dalam kapal katne ni kc?

Farah Shamsudin said...

kapal mana ni kc? nampak pn sedap je..

Ibu Darwisy said...

KC kat the fish ye..mmg sodap2

My Little Diary said...

apsal gambar tu bergegar.. ada gempa ke KC@E hehehehe

alinac lover said...

makan ktne tu kak~

Tina Othman said...

ala sedapnya kc, ni mesti untuk fathers day kan..hehe sawan camera yea

Aida Azryn said...

perghhh! menyelerakan! 0.0

munna said...

aduhai ...otomatik otak bagi isyarat lapar kat perut munna

Nour Akmal said...

kat mne ni kak..?
mcm pnh tgk je tmpt ni..

ShErA said...

wow.. semuanya nampak sedap la kakchik.. :)

simanis said...

Lapar pulak rasa hehehe....

diana said...

apa kena gamba semua kelabu ni kakchik..:p

Peri PiA said...

sedapnya!