Sunday, December 26, 2010

Shampoo girl

Jangan ingat kat salun je ada 'Shampoo girl' .. kat tepi sungai Janda Baik ni pun ada gak. Tapi bayarannya 'more expensive' sebab gunakan bahan berkualiti iaitu air tanpa klorin dan shampoo yg tersgt lah mahal dan berbau harum. Di tambah lagi dgn sentuhan Jari-hari halus i. So semulajadi u. Hihi ..

Mama Uda (aku lah. Hihi ..) dan anak buah

Echewah .. toncet punya la tinggi.
Hasil sentuhan i la tu. Hihi ..

Ambek kau .. muka tanpa mekap. Habis rahsia i u. Huhu ..



21 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suoknyer mandi manda..huhu

My Little Diary said...

salam

alamakkkk sejuknya tgk air tu... huhuh

makdara TERdiva said...

wowwww! janda memang baik..haha!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestnya....

AngahSayang2314 said...

alamkkkkk kak chik tak kelakar tengok rambut kak chik macam tue hehehee

diana said...

arggggghhhhh...
jin pakai toncet..
lari..lari.....!!!!
heheh

MamaYatie said...

hoho..mak budak join budak2..seronok kan!
lamanya tak mandi manda cenggini..anak2 oii..cepatlah besar!

munna said...

sedapnya dapat mandi manda dekat janda baik ni... rajin mak udanya melayan anak buah

SYANI said...

Kak Chik, tak tahan nengok rambut pacak tu...

CIK TOM said...

bestnya mandi manda!

p/s:sori br smpt bls knjgn sblm ni :)

misza said...

lama tak mandi camni.sebab sejuk toncet Kak Chik pun tegak elok jer. hehehe...

azila said...

alahai..ngan mama uda nyer skali ader toncet, ni sure terlps dr bodyguard ni:)

Shahazrin said...

wah bestnya....

Nadia Abdullah said...

xde make up pon ok-natural beauty he3

alinac lover said...

kelakar je ha tgk pic tu...

hehhe

alinac lover said...

kelakar je ha tgk pic tu...

hehhe

Gayahspears said...

kat mane ni... adoi.. best ya akak men shamppo rambut..huhu

!eNa PnG said...

sakan shampooo...:D



best best

Fathiah Rosdi said...

haha...gya rmbut msa kini...;)

mellow said...

trojan tu yg hot tu haha

Innanie | Ariffin said...

alololo bestnyaa mandi sungai! jeles i laaa!