Thursday, December 30, 2010

This is very good but .. mcm membazir je kat aku


SKII Mask is very good for skin
If u use the mask consistently, u dont even need to go for facial
tapi alahai .. awat la aku ni so malas nak bertopeng di malam hari ?
Beli tapi tak pakai ... bkn membazir ke namanya tu?

My member card which has been upgraded to 'Gold status'

Korang .. this n3 may looks stupid tapi tetap ada pengajarannya tau. Kalau dah beli, pakai. Make it worth buying. Jgn membazir. This is expensive, not cheap. Bkn senang cari duit, kan. Hah .. peringatan utk diri sendiri tu. Kan kata nak tahun 2011 ni nak 'change attitude' ?? Haha ..


14 comments:

budakbuchuk said...

jgn membazir, bgi kat i jela..hahaha.. janji free..kekeke

نور عافية said...

betul..betul..betul..hehe

theblabber. said...

akak..u can buat giveaway..macam orang2 byk buat tu.

happy new year,anyway :)

diana said...

buat give away je kakchik..
ramai yang suka barang2 free ni..
hahahah

azila said...

yeayy...k.chik ader member card SKII..jom shoping:)..sure kena bebel pasni,hehe

kin said...

i loike!

alexa yussida said...

guna jgn tak guna..hehe..tp sy prefer mary kay kak:D

vict said...

apesal dekat kat tu tang nama tu binti dokbelakang sekali...

alinac lover said...

yong pon da jadi pemalas da ni

hehhe

kakchik@ella said...

giveaway? gd idea.

vict .. kakchik pun heran awat binti dok belakang. haha ..

zila .. jom sopink. hihi ..

alina .. kita geng. hihi ..

thanks kin.

yuss .. is mary kay good? nver try lah. dh 4 thun jd SKII user.

diana & budakbuchuk .. kakchik pun suka free gift. hihi ..

Halia Kentang @ Annpaan said...

klu xnk pkai. bg kt org jelah
hehehe

neni izazi said...

dah lama tringin nak pakai sk2 tp terpaksa sabar dulu..hu..hu...

AROL DSHW said...

Betul kata Diana tue. Buat saje giveaway atau contest. Confirm ramai berminat nak join! Hadiahnya menarik! :)

E.d.Y said...

jgn membazir..derma je kat blogger..huhu