Sunday, June 26, 2011

Dah sampai dah dia.

Sabtu pagi, sampai sudah buah hati terbaru yang ditunggu-tunggu. Bali keychain from Eqbalzack.com for the fabulous follower.

Merah memang feveretku*suka*

Bertambah koleksi merah kita.

Sama kaler dengan baju kita aritu. Till now, the nice red Bali keychain was nicely placed in my Keychain Bowl. Penuh sudah. Harus ke SSF mencari bowl yg lebih besar selepas ini. Again .. Thank you, Eq.

14 comments:

makdara TERdiva said...

wah! KC pengumpul keychain tegar rupanya..bila2 jumpa saya bg 1 kat akak keychain from SG :)

Mama Zharfan said...

KC, jom dating :) me nak bagi keychain London kalau KC sudi :)

Tina Othman said...

wow merah itu menawan, kc look very hot! hehe

Farah-Zii said...

perghh..semua merah tuh..tak aci gini.. hehhehe...

lagenda said...

agaknya kan, keychain bowl KC tu, ada x keychain 4 segi panjang yg ada tulis LAGENDA MAHSURI.COM tu yek???

hihihihi...

Daddy Ziyyad said...

jangan simpan dalam bowl, sangkut aja banyak2 kat kunci...ekekeke

My Little Diary said...

merah itu seksi...
i pun suke merah... hehe

eiela said...

cantik, semuanya merah.

Latest Entri :
Senyum

najihah sahami said...

oo..KC suka red??waa.merah itu HOT..^^

MamaEma said...

kak, sangkut kat dinding..cantik bila dah banyak2 ni

Farah Shamsudin said...

merah itu feberet ku jua kc..:)

ani said...

AS SALAM....PENGGEMAR MERAH RUPA2NYAAAA

KuNanGKuNanG said...

sama adik sy pun dapat gak..tp warna koko..

Peri PiA said...

wow!!pia dpt hijau :)