Tuesday, June 21, 2011

Hey .. ai menang

Ai menang u. Kali ni ai menang exclusive Key chain for Fabulous Follower  ~ GA by Eqbalzack. Wah .. tetiba 'feeling' macam Kimora Lee dalam Siri Realiti "Kimora Lee ~ Life in a Fab Lane". Hihi.

Ek Eleh ... kecoh je lebih kan .. menang Keychain jer .. tapi dia punya suka macam menang loteri!! Hihi. Off course la korang .. kan i keychain collector, dapat barang idaman dah tentu ai suka. Thanks so much Eq for choosing me. 


OK. Jom tengok one more time.

Cantek kan? Jawab cantek cepat. 
Kalo tak .. taknak kawan. Hihi.


23 comments:

aqishah said...

wah kak chik.. bestnyer menang... tahniah

mizzkechique said...

tahniah kak chik!! =)

lagenda said...

wah..dpt keychain yek! Suka la tuh yea..

eliyaezlinalias said...

keychain collector eh???!
saya baru tauuuuuuuuuu~~~~~~~~

Ardini Humaira said...

tahniah KC :)


p/s: a ah no akaun dni tu betul.. nanti KC bagi nama alamat & ni fon ye sebab dni ingat KC tak jadi amb hari tu.. hehe

Ct Arina said...

cantik! wahhh tecapai hajat nak keychain tu! ^_^

Tina Othman said...

wah bestnya, tina tak penah menang GA hehe tak cukup luck kot

Mama Zharfan said...

cantik!! congrats KC! KC dh ada tak keychain dari UK :)

qemaishak said...

Tahniah kakchik..cantik keychain tu:)

ibu qaleesya said...

cantik.. saya pun ada koleksi.. hehe

Shiela Firdaus said...

nak shatuuu!

mr.curly said...

wahhhh..kene wat kenduri 7ari 7mlm ni KC..hikhik

RashAtie said...

keychainnnn....
dulu suka sgt kumpul2 nih...pastuh bila dah kawen n pindah, ntah mana habis keychain tu....nmpk ada yg tersangkut cantek je kat beg adik...hihihi...

skg ni atie kumpul fridge magnet je....tapi dah byk ilang sbb anak2 suka cabut n tatau mana letak..

Amy Syaquena said...

Tahniah kak , shantik kalau minat mengumpul keychain kira bertambah lagi la untuk koleksi ye!

My Little Diary said...

wah bsetnya dpt keychain... :)

YanaMIB said...

cantek cantek..haishh camne la akak boleh jd fabulus followers nih?? hehe~

hAnis said...

tahniah kak cik..cantek laa..nak juga..hehe

risa said...

weeeeeeeeeeeee...dari BALI tuh

munna said...

tahniak KC...mmg cantik key chain tu....

fiQ'Ra said...

Salam~ jemput memeriahkan contest fiqra if sudi ;) tq dear~

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

ShErA said...

tahniah kak... kita sama la kak... shera pun suka kumpul keychain

Hanis Azla said...

congrate kak.. mmg cantik bangat key chainnya.. mmg patut pun akak happy..

logorithm said...

Congrats! Actually I pon nak join, tapi ramai sangat yang join... peluang tipis kot?

Entri terbaru:  (18SX) Logorithm's Wordless Wednesday #3