Monday, June 27, 2011

Me and my new Aigner

Cerita best lagi. Best kat ai la .. kat korang tak tau la cerita ni best ke tidak, kan. Hihihi. Ingat tak lagi aritu kita menang Pertandingan Review Blog milik Datin Ummi? Haaaa .. buat yg tak tau, boleh la baca kat sini.

Hadiah yang dijanjikan dah tiba awal bulan aritu. Maaf, saya lambat buat entry sebab kebizian tahap maxima melanda. Tapi walau apa pun, janji tetap harus dikotakan. So, Here we go ~ Special entry with the lovely gift. Tqvm again for chosing me, Datin.





Subjek utama di dalam entry ini ~ My latest Designer's handbag collection. I got it free cos i'm the winner for the Contest*Suka* Berkobar-kobar semangat ai nak masuk Contest pasni. Hihihi. Besar dan cantik. Ada banyak compartment kat dalam tu. Sangat sesuai utk org yg kalau berjalan, satu rumah kalau boleh nak dibawak sama macam ai. Hihi. 








Tengok .. tengok .. 
Tengok beg lah, bukan ai*malu*Hihi.

My new bag and me. Cantekkan? TQVM again, Datin.

Keras mcm tiang!! Memang tak da gaya model langsung!!
Hihi.

Bukan ini sahaja, ada banyak lagi yang cantek dan molek di iluvbaginc. Ai pun dah terbekenan kat 1 or 2. Jom kita sopink on line jom. Tak susah, Senang jer. Tekan sini.

18 comments:

risa said...

adoyaiii kalo dah yg makai tu gojes..sangkut apepon nampak cantik..hhehhehehe
sekarang jugak ai terjah...hehehe
**hai kakchik..sihat??

ibu qaleesya said...

hehehee bertuah badan dapat beg free.. hikhik.. cantek ler.. akak pun cantek

makdara TERdiva said...

nak pinjam boleyyy :D

*sambil kelip2 mata

GreenJade said...

woW rejeki tu sis bkn dtg selalu. santik lah. vogue gitu.i loike 2 3 4 :)

rara pinkmafia said...

heeeee bergaya akk dgn hnbag baru =)

Tina Othman said...

ala bestnya dpt hadiah best, aigner tuuuuu, kc pun cantik bila nak buat entri cmana nak dpt pinggang ramping ni??

Scarlett O'Hara said...

Rambut Kak Chik cantiklah.nampak so sweet, so young.Nak tiru boleh?
p.s:Beg pun cantik jugak.

Bulan said...

cun ah akak nie.bile ntah nk jupe =p

Aku Ibu Muda said...

bestnyaa kc dpt handbag free... wani dh lama kot tak sopping handbag, kalau nak sangat merasa beg baru...jahit je la sendiri :)

eliyaezlinalias said...

ades! gugur bijik mata tengok henbeg!!!!!!!!!!!!

diana said...

tapi kita lebih tengok kakchik dari tengok beg,,'hehehe

EZAN IDMA said...

wah akk hot :p

ummi_khalish said...

wah...mmg cantik beg tu.....mabruk2..bertuah akk.....

kakyon said...

dua2 pun cantik.terbekenan kat beg tu pulak..huhu

azila said...

erm...nak kena p cari beg utk raya dahni:)

Peri PiA said...

cun nya,tuan beg pon cun :D

Nyonya Mansor said...

KC... i kenal ank buah datin ummi tu... hehehehe.. memang teruja tgk handbag tu.. tp poket tak izinkan.. huuhuhuhuhu

Kancilbiru said...

ala KC..sy baru baca entry ni..ni la beg yang dok ngidam2 tu..sekarang dah takde jual tau...huhuhu