Me and my new Aigner

Monday, June 27, 2011

Cerita best lagi. Best kat ai la .. kat korang tak tau la cerita ni best ke tidak, kan. Hihihi. Ingat tak lagi aritu kita menang Pertandingan Review Blog milik Datin Ummi? Haaaa .. buat yg tak tau, boleh la baca kat sini.

Hadiah yang dijanjikan dah tiba awal bulan aritu. Maaf, saya lambat buat entry sebab kebizian tahap maxima melanda. Tapi walau apa pun, janji tetap harus dikotakan. So, Here we go ~ Special entry with the lovely gift. Tqvm again for chosing me, Datin.





Subjek utama di dalam entry ini ~ My latest Designer's handbag collection. I got it free cos i'm the winner for the Contest*Suka* Berkobar-kobar semangat ai nak masuk Contest pasni. Hihihi. Besar dan cantik. Ada banyak compartment kat dalam tu. Sangat sesuai utk org yg kalau berjalan, satu rumah kalau boleh nak dibawak sama macam ai. Hihi. 








Tengok .. tengok .. 
Tengok beg lah, bukan ai*malu*Hihi.

My new bag and me. Cantekkan? TQVM again, Datin.

Keras mcm tiang!! Memang tak da gaya model langsung!!
Hihi.

Bukan ini sahaja, ada banyak lagi yang cantek dan molek di iluvbaginc. Ai pun dah terbekenan kat 1 or 2. Jom kita sopink on line jom. Tak susah, Senang jer. Tekan sini.

You Might Also Like

18 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here