Good news!! Saya menang .. saya menang ..

Monday, March 28, 2011



Pagi ni, tengah siap-siap nak pegi kerja .. sempatlah jugak lah saya berjalan maya ke 2, 3 blog. Off course keutamaan diberikan pada blog yang ada latest updet berpandukan pada "Dashboard" saya dan jugak entry yang ber "aura" ~ seperti memanggil-manggil untuk saya ke sana dan antara entry ber "aura" yang berjaya menggamit perhatian saya pagi ini adalah ...
Biasanya, entry cun camni memang akan menggoda saya dan seperti ada aura yang memanggil-manggil saya ke sana .. Mai la .. mai la Ela .. Hihi .. dan kerana rasa terpanggil saya pun click la dia ~ Butik online ILuvbag

Baca 2, 3 entry .. scroll down lagi .. baca lagi..Tetiba .. ternampak Announcement 64:Pemenang Review Contest. Menarik ni .. baca lagi .. mcm tak percaya .. betul ke nih?? gosok mata 2, 3 kali. Kisah benar kah ini? Atau Misteri Nusantara?? Biasalah kan .. pagi-pagi kepala ada ting tong sikit. Belum masuk gear u. Hihi .. 


So, kena baca berulang kali baru paham especially yang kat bawah ni .. saya copy paste je dari blog Datin Ummi ye ..


Mak n datin berkenan dgn 2 post.
1 from Kak Chik @ Ella; n from Irwani..
huhuhuhu..
Pikiq punya pikiq, datin pilih Kak Chik @ Ella as the winner, wuuuhuuuuu:D

To Kak Chik, Tahniah:D
contact i utk claimed hadiah:D

Wah .. saya menang .. saya menang. Tak sangka. Entry saya dipilih sebagai pemenang Contest ini. Ni first time saya masuk contest. Bukan tak berminat, bukan tak nak support kawan-kawan .. tapi kerana masalah "Masa". Bukan mudah rupanya masuk contest yang melibatkan "Blog Review" ni. Saya kena baca .. geledah dan bongkar blog Datin. Tengok apa yg ada. Pastu disebabkan saya ni cerewet orangnya .. entry tu ambik masa jugak la nak siap. Tapi tu la .. berbaloi semua 'effort' saya jadi 'FBI yg buat kerja investigating' Blog Datin ni. Terima Kasih Datin Ummi sebab pilih kakchik. Suka .. gembira .. ria .. terharu. Hari ni baru saya tahu bagaimana rupanya perasaan menjadi pemenang .. sebab sebelum ni saya selalu jadi "pengalah" atau "pemerhati" je. Hihi ..


Hadiahnya .. Beg Aigner Montclair bernilai RM 650. Cantek kan korang ...


Suka sangat. Sebenarnya memang dah 'target' nak beli 1 beg Aigner dari Online butik Datin bulan 7 nanti tapi tu la .. tak sangka rupanya rezeki saya datang lebih awal dari itu. Tq so much Datin. I love u lah. Muah .. Hihi ..

Kawan-kawan .. mari la kita berterapi mata di Blog Datin Ummi. Kalau ada yang tersuka dan kebetulan budget pun ada .. boleh la berterapi poket sekali. 

Buat Adik Siti Nur Hajar .. thanks for replying my sms. Nanti Kak Ella email detail ye. Milions of Thanks again to Datin Ummi dan Adik Siti. 

You Might Also Like

75 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here