Monday, March 28, 2011

Good news!! Saya menang .. saya menang ..



Pagi ni, tengah siap-siap nak pegi kerja .. sempatlah jugak lah saya berjalan maya ke 2, 3 blog. Off course keutamaan diberikan pada blog yang ada latest updet berpandukan pada "Dashboard" saya dan jugak entry yang ber "aura" ~ seperti memanggil-manggil untuk saya ke sana dan antara entry ber "aura" yang berjaya menggamit perhatian saya pagi ini adalah ...
Biasanya, entry cun camni memang akan menggoda saya dan seperti ada aura yang memanggil-manggil saya ke sana .. Mai la .. mai la Ela .. Hihi .. dan kerana rasa terpanggil saya pun click la dia ~ Butik online ILuvbag

Baca 2, 3 entry .. scroll down lagi .. baca lagi..Tetiba .. ternampak Announcement 64:Pemenang Review Contest. Menarik ni .. baca lagi .. mcm tak percaya .. betul ke nih?? gosok mata 2, 3 kali. Kisah benar kah ini? Atau Misteri Nusantara?? Biasalah kan .. pagi-pagi kepala ada ting tong sikit. Belum masuk gear u. Hihi .. 


So, kena baca berulang kali baru paham especially yang kat bawah ni .. saya copy paste je dari blog Datin Ummi ye ..


Mak n datin berkenan dgn 2 post.
1 from Kak Chik @ Ella; n from Irwani..
huhuhuhu..
Pikiq punya pikiq, datin pilih Kak Chik @ Ella as the winner, wuuuhuuuuu:D

To Kak Chik, Tahniah:D
contact i utk claimed hadiah:D

Wah .. saya menang .. saya menang. Tak sangka. Entry saya dipilih sebagai pemenang Contest ini. Ni first time saya masuk contest. Bukan tak berminat, bukan tak nak support kawan-kawan .. tapi kerana masalah "Masa". Bukan mudah rupanya masuk contest yang melibatkan "Blog Review" ni. Saya kena baca .. geledah dan bongkar blog Datin. Tengok apa yg ada. Pastu disebabkan saya ni cerewet orangnya .. entry tu ambik masa jugak la nak siap. Tapi tu la .. berbaloi semua 'effort' saya jadi 'FBI yg buat kerja investigating' Blog Datin ni. Terima Kasih Datin Ummi sebab pilih kakchik. Suka .. gembira .. ria .. terharu. Hari ni baru saya tahu bagaimana rupanya perasaan menjadi pemenang .. sebab sebelum ni saya selalu jadi "pengalah" atau "pemerhati" je. Hihi ..


Hadiahnya .. Beg Aigner Montclair bernilai RM 650. Cantek kan korang ...


Suka sangat. Sebenarnya memang dah 'target' nak beli 1 beg Aigner dari Online butik Datin bulan 7 nanti tapi tu la .. tak sangka rupanya rezeki saya datang lebih awal dari itu. Tq so much Datin. I love u lah. Muah .. Hihi ..

Kawan-kawan .. mari la kita berterapi mata di Blog Datin Ummi. Kalau ada yang tersuka dan kebetulan budget pun ada .. boleh la berterapi poket sekali. 

Buat Adik Siti Nur Hajar .. thanks for replying my sms. Nanti Kak Ella email detail ye. Milions of Thanks again to Datin Ummi dan Adik Siti. 

75 comments:

Ujang9897 said...

pergh..!!!!!!!!


bertuah badan sungguh..

tahniah kak

Suara Kalbu said...

Mak oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....dengki dengki...

Tahniah kak. Berbaloi-baloi. Cantik beg tu. Sangat padan lah dengan Kak Chik yang gojes

qemaishak said...

tahniah..lumayan sungguh hadiah itu..

bz tapi sempat gak singgah blog kc ni..

cik panadol said...

nak pinjammmmmm........

Mamaleesya said...

nak gak beg tuuuu...shantekkk sgt...i'm going melt ^__^. BTW congrats kak ella, u deserve it.

leyzajamil said...

wah kak chik, tahniah ye..
berkat 1stime masuk contest.

ardinihumaira said...

whoaaaaa bestnye KC ;)

makdara TERdiva said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!
congrats KC..

nak jugakkkkkkk! :P

Ellen said...

Tahniah kak...bestnya dapat beg mahal tu..nak jugak...hehe

MamaEma said...

rezeki

TAHNIAH!!!!

Izan Ishak said...

bestnya kc!
tahniah...tahniah!

risa said...

huyooooooooooooooooo...jelessssss

toyolkiut said...

mmg TK ada baca review kakchik pasal blog tu..
mmg power, trus tringin terjah sana..

mmg sangat2 layak kakchik menang..
syabas! tahniah!

eliyaezlinalias said...

hadoyai~berdarah mata lihat beg itew!!!

Mama Kembar 3 said...

wahhh cantik nya beg tu kak chik! bestnya bestnya bestnya!!! congrats kak chik! :-)

Peri PiA said...

wah!!!best nya!

azzey said...

Perghhhhhhhhhhhh mmg berbaloi2 . congrates kc. RM650 tu. mahal tu...hu3..

Qaseh dalia adelia said...

wah dapat handbag ! jeleznye haha tahniah kak chik... kak chik mmg sangat2 bertuah ~ leh lah bergaya sakan lepas ni hehe

::Budak Degil:: said...

fuyooohh!..congrats la kak..1st time join kontest rezeki turun kat akak..hehehe....beruntung betul...

Isteri Yang Comel said...

Alhamdulillah resezik KC, sangat seronok

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah sis.rezeki dtg bergolek2 nmpknyer.hihi

diana said...

kalau kakchik
tak mau pakai nanti bagi beg tu kat kita pulak ye..
hhahha

Ati Masrif said...

ya Allah ....bertuah ella...

mmg bertuah badan tu

ati dah lama mengidam beg duit Aigner tu

pasai tahu ...tak mampu nak beli handbeg...
cantikkkk gilerr tu ella..TAHNIAH!!

ozzy said...

Assalam..

Tahniah krn berjaya..murah rezeki.

munna said...

fuyooo... tahniah kak chik... bestnya hadiah dia....first time join contest terus menang...memang bertuah badan...

Mama Zharfan said...

congrats kc..rezeki tu :)
me tak tau psl contest ni ehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahhhhhhhh best gila...tahniah akak....

Miza Yusof said...

cngrats KC :)
bestnyaaa menang kan.

Bunga said...

omg!!!!! kakcik.. bestnyaaa..
tahniah tahniah :)

Fakhrul1409 said...

pergggggggggghhhhhhhhhh!! bertuahnya! tahniah kak chik! :D

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhhh.... pagi2 dh dpt berita gumbira...... errrr, abby nak claim hadiah tu leh x? hehehehe

Ct Arina said...

gile bestttttttt jeles ngn kc! congrats! ^_^

Innanie | Ariffin said...

rezeki kak chik! sebab ikhlas dan pemurah bg hadiah masa contest hari tu... alhamdulillah kak chik!

alinac lover said...

tahniah!!! happy la kak ye

Cempakamelati said...

Waaaaa tahniah..mahal tu hadiah yang Blog datin Ummi bagi. Syabas-syabas. CM tumpang gembira dengan kejayaan KC.

Bulan said...

tahniah akak!!!
eheee sory Bulan baru jupe.smlm tenet lembab giler.eheee
waaa,jeles2 KC dpt handbag mahal.

MamaYatie said...

tahniah kak chik...bestnya adiah tur...dengki la ...

kakchik@ella said...

ujang, tq. tq. tak leh share. hihi ..

kakchik@ella said...

suara kalbu, sila lah dengki. hihi

kakchik@ella said...

qema, mekaseh byk2 ye dik. syg adik.

kakchik@ella said...

cik panadol, kena byr sewa eh. hihi

kakchik@ella said...

mamaleesya, mekaceh mar. hihi

kakchik@ella said...

leyzajamil, usaha yg diberkati, kan.

kakchik@ella said...

ardini, mmg best dik. hihi

kakchik@ella said...

makdaraTerdiva, dpt nnt kita posing ber2 ye.

kakchik@ella said...

Ellen, hihi. tqvm.

kakchik@ella said...

MamaEma, btl tu.

kakchik@ella said...

izan, thanks.

kakchik@ella said...

risa, hihihi.

kakchik@ella said...

TK, tqvm. terharu ..

kakchik@ella said...

eliyaezlinalias, hihihi

kakchik@ella said...

Mama Kembar 3, tq.

kakchik@ella said...

Peri Pia, thnks.

kakchik@ella said...

azzey, tq dik.

kakchik@ella said...

qaseh, kdg2 tuah dtg tnpa disangka, kan.

kakchik@ella said...

Budak degil, hihihi

kakchik@ella said...

IsteriYgComel, mmg seronok dik.

kakchik@ella said...

LM, rezeki dtg dgn membaca dan menaip. hihi

kakchik@ella said...

diana, nnt maisara pn nak jugak tau. hihihi

kakchik@ella said...

Ati Masrif, tk sangka, kan.

kakchik@ella said...

ozzy, tima kaseh ye en. ozzy.

kakchik@ella said...

munna, hahaha. tq munna.

kakchik@ella said...

MamaZharfan, sib baik awak tak tau. if not, kuciwa la kc agaknya. hihi

kakchik@ella said...

PurPleLicious love, tq yuss.

kakchik@ella said...

Miza, tq miza. kc pn tak sangka.

kakchik@ella said...

Bunga, mekaceh dik.

kakchik@ella said...

Fakrul, tq dik.

kakchik@ella said...

MelatiQistinaMummy, tk blh, utk yg brnama kakchik@ella shj. hihihi

kakchik@ella said...

CtArina, best rasa menang sampai hampir tergila skjp. hahaha

kakchik@ella said...

Innanie@Fatin, tima kseh adik.

kakchik@ella said...

alinac lover, tq yong. mmg tgh happy sangat2 ni.

kakchik@ella said...

CM, mekaseh byk2.

kakchik@ella said...

Bulan, tq dik. sila jeles. hihi

kakchik@ella said...

MamaYatie, tq. hihihi

logorithm said...

Wow! Congrats KC!