Wednesday, June 22, 2011

Satu .. Dua .. Tiga ..

Malam semalam, lepas buat aktiviti lompat-lompat .. goyang-goyang dengan kawan, macam biasalah .. kita minum dulu sebelum say 'Goodbye'. Memula order air panas satu .. habis segelas masih tak puas .., kita order lagi satu. Ingatkan lega dah, tak jugak rupanya. Last-last bila Bodigad kita join kita for dinner lepas dia habis tution, Nescafe O ais segelas dia kita minum sampai licin. Fuhhhh .. dahaga sungguh. Banyak hilang cecair badan masa lompat-lompat .. goyang-goyang tadi kot?? Hihihi.

Mesej untuk hari ini ~ Jangan lupa minum banyak air. Nanti kulit cantek, macam ai. Cehhhh .. perasan!! Hahaha.

19 comments:

rara pinkmafia said...

kak,rara dh minum manyak air.tp tak cntek gak kulit.cane?

sarah-najwan said...

hehe..kita goyang2 kat rumah skrg jaga mek sarah..huhu

My Little Diary said...

kita pun pegi goyang2 jugak malam tadi...huhu...

logorithm said...

Semalam buat aktiviti poco-poco ker? Hehe...

Entri terbaru:  18SX: Logorithm's Wordless Wednesday #3

nazirah said...

hehe i like..
yeah air masak itu
penting untuk kulit huhu ;)

Farah Shamsudin said...

akak memang cantiklah!!
memang kena banyak minum air kan.. farah sampai berbotol2..:)

Ct Arina said...

air 0 the best! ;D

risa said...

kakkk...mintak mood sikit:(

Cik Eka said...

eka jarang mnum air entah nape jarang rasa haus..tp sedar rasa cam dah dehidrasi.....

kulit kering kadang2..

mula lah nak minum air banyak2..huwaaaaaaaa

Ibu Darwisy said...

betul tu KC..especially kene banyak minum air masak..

makdara TERdiva said...

goyang2 depan pc :)

ozzy said...

goyang-goyang hilang air??

diana said...

minum air banyak boleh lembabkan kulit..:p

Bulan said...

kulit akak mmg cantik pn :)

Mak Wardah said...

kulit kc dah natural mcm tu. Minum air memang baik for health. kc tiba2 akak rindu nak tengok muka mazuin hamzah ngan julia rais bila tgk kc. nape eh..

munna said...

susah betul nak amalkan 8 gelas air sehari...

forever love said...

nanti jumpa lagi ye..

Ismayanti said...

sambung minum lagik? bak kata dr rozana..biler badan jadik panas..mmg kena amik air sejuk to neutralkan suhu badan..tk pasal2 air aiman jadik mangsa..hahahaha..

Cik Ina Do do Cheng said...

betul tu kak cik ngan air je kulit boleh lembab. sehari kena minum sekurang-kurannya 3 litre.ooo patutlah kulit kak cik cantik ye.