Tuesday, June 21, 2011

Moments ..

Moments with friends that i want to remember. Kenangan ... Mungkinkah berulang?Sekarang dah tak macam dulu lagi. Watever, All the Best buat mereka-mereka.


Mother's Day Celebration @ Rozza Studio, Saujana Utama Branch

Pandanglah lihatlah .. Pinggangku yg ramping*Ala-ala Puan Sri Saloma* ~ Photoshoot by Rapi Magazine. 

With 'Coach Leen' and Yanti after Aerobic session 
@ Rozza Studio, Puncak Alam Branch.

Miss this moment. 

Reebok ladies. Ce teka ai yang mana?

Zuraita from Rapi magazine. Rindu kau, beb.

Coach Shu yg bertanggungjawab mengoyak tisu dan membentuk otot badan ai semasa di tempat "Celebrity". Miss my moments with her. Walaupun sessi dengan dia sangat 'tough' tapi Alhamdulillah .. I boleh buat semua. Macam-macam exercise ai buat, kan. Aerobik .. Weight training. No wonder misz-ella's blog was listed under Blog Kesihatan by the search engine*Suka* 

Coming soon .. Entry bagaimana nak dapat 'flat tummy' mcm ai. Nanti dulu eh .. buat yg bertanya tu. Draft box penuh ni, byk entry on queue, kena lepaskan satu persatu.















20 comments:

risa said...

kaki akak mestilah yg putih gebu tu kan kan kan:)

Shiela Firdaus said...

kempisnya poyuttttt....:-))

Farah Shamsudin said...

akak memang cantik tau.. meh bagi tips sikit..

Izan Ishak said...

KC mmg cun!... tak sabar nak tau tips tu~

oshin-jamel said...

kaki kak kc yg belah kanan kan?!hehehe....cun la kak!!!

Tina Othman said...

nak tips pinggang ramping kc hehe nak pakai kebaya ketat

Mak Wardah said...

Kc makanla byk manapun still size S, dun worry. kaki kc yg puteh gebuss tukan..

blog-tips-kurus said...

sis dah post entry kecikkan paha & betis tak? bila yek? ;)

Mak Wardah said...

Kc post cara nak kecilkan pengkal lengan? Method or corak exercise dia..akakpun nak jadi mcm kc. Tq so much...

alinac lover said...

waaa byk que ek kak..yong ni kering idea hehee

Alin Marlini said...

naper kak chik..dah tutup ker? baru nak join ..hehehe

Ms Fai Ayie said...

saje nk teka...mstilah KC yg sbelah kanan tu kn? hik2 *-^

alexa yussida said...

kakakku syggg...im back:)

nti tmbh memory kite plak:p

diana said...

nak cantik macam kakchik..:)

tiefazatie said...

wah..ebst la kakchik..harus la yg putih cantik itu kakchik ...hihi...belah knn kan2..

kakchik@ella said...

buat yg meneka 'yg kanan' .. korang hebatlah. sampai kaki ai pun korang kenal. hihihi.

tips kecikkan betis dan peha lum lgi. nnt yer.

Arlin, tak tutup lah. just dat geng kc dah tak da kat situ*sedih*

diana .. diana kiut aper ..

mommynana said...

hoho best nih.. teringin tol nk join fitness area umah.. tah biler la..
nk tau gak resia flat tummy tuu hehehe

Edy Zaidi said...

kurusnya kak chik...meletop!!...huhu

Hanis Azla said...

tips pasal flat tummy mmg entry yg di tunggu2 tu kak..

Ct Arina said...

kemaen ramping lagi kc! jelessss >_<