Thursday, March 31, 2011

I was with my first love that day.

Hati berbunga-bunga ~ Gembira, suka, bahagia dan riang ria. Camtu la rasanya bila jumpa cinta pertama. Walaupun aku sibuk dengan operasi mengoyakkan tisu bagai seorang selebriti di sini, tapi ingatan pada cinta pertama tetap ada. I love u now, tomorow and forever.

Tengahari Ahad aku ke sini, Selasa berdansa dengan cinta pertamaku ~ aerobik. Rabu kembali menjadi selebriti. Camtu la gaya hidup aku minggu ni, setakat ini. Hujung minggu ni kembali menjadi selebriti kot aku ni? Hihi ..
Kak Leen ~ my favorite Aerobic instructor. She is more than 40 ok. Energetic, slim and always on the mood. Lebih dari setahun ber sifukan dia, susah nak tengok dia marah, 'moody' or angry. Eh .. marah dn angry samalah!! Hihi ..She inspired me on how to be a good instructor. She has all the secret, recipe and technique. I learn a lot from her. Tqvm for all the support given, kak. Akan Ella ingat setiap ilmu dan pengalaman kita bersama sampai bila-bila. Percaya tak dalam usia seperti ini, dia masih aktif berbasikal dgn keluarganya and she love Yoga, too.

Kak Leen is the person who built up my confident in teaching. Masih ingat lagi bagaimana kuatnya degupan jantung di dada saat pertama kali berkongsi pentas dgn Kak Leen. Walau sekarang aku stop mengajar, konfiden ku tetap ada. Tapi sorry u, at the moment i got no time. Dont ask me to teach u eh. Hihihi ...

With Pinky and Kak Leen @ Rozza Studio hari Selasa malam. Sila abaikan baju ku yang basah lencun itu tapi pandanglah lihatlah pinggangku yang ramping berkat beraerobik berbelas-belas tahun tanpa jemu. Wah .. promot aerobik la pulak .. Hihi ..


21 comments:

Qaseh dalia adelia said...

bez nye aerobik ..patut r maintain hik2

Peri PiA said...

walla :D

MamaEma said...

hiyak..hiyak..hiyak..(tgh buat aerobik)...huhuhuhu..

bestnya..badan boleh slim...

risa said...

lamanya saye tak buat senam robik tau kakchik..wahhh rindu saat2 itu

::Budak Degil:: said...

belom mood nak aerobik2..tgh mood makan je..ternak lemak..aahaha..

risa said...

kakchik yg cantik!! saye tengok akak datang pon dah cukup gumbiraaaaaaaaa uwaaaaa sob sob sob..thanks ye sudi jenguk blog saye;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

suker tgk akak nih..mcm aktif jer..kulit cantik..pinggang ramping..bilalah kita nak jd mcm akak nih..ada kelas aerobik dekat umah kita..teringin sgt join..tp sape plak nak jaga anak..huhu

jemputla menyinggah:
NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

Amy Syaquena said...

wallawei bestnya earobik padan la body akak solid je.. jeles i taw hehe..

azzey said...

kc yg slim...bg le tips yg akak sorang tu share sama ngan saya..hi3...

GreenAppleKu.com said...

Bestnya dapat bersenam, badan sihat, otak pun cergas untuk up date blog..hehe..

makdara TERdiva said...

sy join dari rumah :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis...klu org badan cergas,mmg dia susah nak marah.cool je muka dia.

Syima Emi said...

kalau kat kg, ade aerobik sekali pergi bayar rm3... saya ni kc, bukan rajin pon aerobik.. sekali sekala layan gak sebab nak bg berpeluh.. hehehehe

sarah-najwan said...

kelaz de vazz da kebabbom...
menten slim macam anak dara la KCE ni..

apa2 pun..aerobik atau amalkna gaya hidup sihat mmg elok utk kesihatan kita..

misza said...

rajin kakchik mengamalkan cara hidup sihat. ramai orang nak slim tapi malas(termasuk saya la. ^_^).

Bulan said...

mama bulan pn slalu aerobik tp x penah ikut.eheee

luahfikiran said...

SALAM,
ABANG BODYGUARD TAK PERGI MANA2 PHYSICAL FITNESS KE?

Hanis Azla said...

mmg rampinglah kak.. nampak energetic lg.. boleh jd idola saya ni kak.. nak minta akak ajar dah tentu akak reject kan.. so kenalah jdkan akak idolalah.. he..he..

Mama Zharfan said...

me pernah aktif aerobic time me single--sgtlah fun..teringin nak join balik...

YanaMIB said...

woo kakchik buat senamrobik..terbaekkk! ^_^

alinac lover said...

YONG JE BLOM RAMPING LAGI HEHEHHE