Thursday, October 28, 2010

Kita hidup macam rantai ..

Kita hidup macam rantai. Walau tak saling mengenali, but we do contribute to each other. Tanpa disedari, we have build a connection within us.

Betul, kan. When i post this n3, after a while, i can see those who are in my follower's list started reading and following them. Baguih la hang pa ni. Dgr cakap. Hehe ..

Same when Hanis Zalikha dan En. Ben highlighted me in their blog. Yg aku p kat diaorg, yg diaorg mai kat aku. But off course impak yg 'diaorg mai kat aku' lagi besaq. Blog depa kan hot n  femes. Blog aku?? Sejuk cam air dlm lemari es ada le. Hehe ..

No matter what the argument is, hakikatnya kita telah membina satu jambatan hubungan antara kita tanpa kita sedari. We are connected. We helped each other. Betul tak?


p/s :- this is more fun dari making money. hehe ..


8 comments:

AiDa AzRyN said...

Suatu hari,blog akak pun akak hot jugak~ aida suka baca blog akak~ funny jugak akak ni~ hehe~ :D

alinac lover said...

btol tu kak..

connected tanpa disedari~

Zakiah_MamaAdamz said...

i like,i like...heheheee

Kuman Chaos said...

betul tu kak.. jambatan rantai maya.. jangan bagi surat berantai dah ler... eheheh
kuman "hilang?.." Entry

kakchik@ella said...

aida gugurl, mekaceh sbb suka blog akak yg sejuk ni. hehe ..

Asam Makruh said...

money can't but anything but you need money to buy everything LOL

f y z a said...

nice entry..hope rantai takkan putus selamanya :)

cikpuanhady said...

memang btol kak..duit tu hanya sampingan aje..