Sunday, January 30, 2011

Saya nak bagi hadiah kat awak. Contact saya boleh?

Setelah baca, review, telek, teliti, fikir, pastu baca, baca lagi, akhirnya berjaya aku ketemu winner for 1st misz-ella.blogspot contest. Seriously, aku baca sume n3 berulang-ulang kali before i choose the winner. Semua entry bagus, kreatif dan aku sgt-sgt suka. Kalau boleh nak bagi sume hadiah tapi tak aci arr kan .. bkn contest namanya kalo camtu. Hihi ... Bkn senang aku nak pilih pemenang, that's y i take a longer time ~ think and think and think many many times. 

Haih .. brdebor-debor nak announce. Terfeeling cam nak announce keputusan AJL lak. Haha .. Habis la .. gerenti kontobersi. Eleh .. M. Nasir yg sifu tu pun diheret kontobersi dek keputusan AJL ni kan pulak si Kakchik@ella tu. Apa nak kesah?? Anyway korang .. since this contest dibuat for fun, hope u ols enjoy it, especially digging and reading my at least 10 entries. Tahniah buat yang menang. Yg tak menang dont worry, ada hadiah yg lebih hebat menanti ~ FRIENDSHIP FOREVER. Nak?? Dulu masa TheBlabber offer hadiah frenship forever kat aku, aku punya lah hepi, so nak 'extend' kan kat korang lak. Nak tak?? Kita kawan kan .. forever ever fren kan?? Janji eh takmo gaduh-gaduh. Aku sayang semua lah .. yg menang dan tak menang. Sumpah. Tak tipu. Hihi ..

Fuh .. pjg betul mukadimah utk hilangkan debor di dada. So, debaran dah lega, marilah kita tengok pemenangnya. Hihi ... 

2 pemenang utama yg bakal berwangi-wangian lepas ni ialah :~ 
Cik Toyol Kiut (misterikah kakchik di mata kau dik?? hihi ..)
Ady (kreatif la ~ aku pun lum tentu boleh buat n3 sekreatif ini)

Pemenang-pemenang saguhati ialah :~
El
Adik Nadia
Lady Diana
LadyZul


Hadiah saguhati range arnd RM40-RM60. OK la tu kan. I sdn. bhd. u, tak da sponsor. I bagi dgn ikhlas dan rela. Harap-harap u terima dgn hati terbuka. Hihi ..


Buat yg tak menang, u dont sad-sad eh. Nnti kita jmpa tgether-gether di alam nyata. Blh gimme five - kan kita geng?? hihi ..


Nama-nama yg aku seru kat atas tu, please email your address and phone no to kakchik_ella@yahoo.com as soon as possible. Memandangkan kita nak beraya panjang .. eh .. bercuti pjg la, i will try to post the gift on 2nd tapi gerenti sampai kat tangan korang lepas cuti pjg ni. Hmmm .. hope2 tak da problem during the mailing. 


Yg kat KL, maybe u can drop by at my office kat Jln Segambut to collect the gift frm 7th February onwards. 'Timing' problem la, sbb kebetulan kita sume nak bercuti panjang, warga KL dn Putrajaya esok dah cuti. Lambat sikit pun tak pe la ye, tak kan lari gunung dikejar, dah sah-sah hadiah tu korang punya. Anyway, remember to email me. Blh i roger2 u. 


Lega rasanya bila segala yg terpendam di minda dan hati terluah melalui n3 ini. Harap-harap tak kontrobersi. Hihi .. Sila percaya ye korang yang aku berdebar-debar nak tekan butang PUBLISH POST tu. 


Bismillahirahmannirrahim .... GO.




35 comments:

deAnza-wAnda said...

wahhh....tahniah tuk korang2 sumer especially wat cik tk and ady.... yang len pon tahniah gaksss k... dapat adiah best wehh...

toyolkiut said...

yes!
buat pertama kali TK join kontes n berjaya.. syabas untuk diri sendiri..
betul kakchik, misteri tu misteri la..TK dh lama perati dr jauh.. bnyk entry lepas2 TK baca utk cari jawapan.. tp x jumpe..
apa yg TK cari.. rahsia la.. x tertanya.. x terluah..

echah mashuri said...

perghh..mmg terbaik la entri para pemenang n para saguhati.:)

kalau echah pn rmbang mata nk pilih.ehhehehe....


nak pegi tekup muka kt bntal dulu sbb xberjaya.wuwwuwu

!eNa PnG said...

TAHNIAH buat pemenang..:)

Mama Zharfan said...

congrats to the 2 main prize winners :)

tq kak chik sbb sudi pilih me as one of conso prize winners :) better than nothing--tp apa2 hal pun, Insya Allah me nak jumpa kak chik in person one day :)

me dh email my details :)

tq once again
nice knowing u and me akan sentiasa terjah blog kak chik, Insya Allah

AiDa AzRyN said...

tahniah untuk pemenang.. ;D

Syima Emi said...

Ya Allah kak chik...x sangka terpilih jd pemenang saguhati.. rasa bertuah sgt.. terima kasih kak.. tahniah juga kpd pemenang utama.. mmg best entry korg.. kepada MZ, akak selalu je menang kan, tahniah kak.. nanti saya email details kak chik ya..

neni izazi said...

tahniah untuk para pemenang...semua entry mmg menarik n layak menang la...
but me still sedih...sbb xbejaya...He..he...

Shahazrin said...

tahniah untuk pemenang, my sis nie belanja makan eik.. dengar citer hadiah yang lumayan tu.. kak tahniah juga untuk contest yang meletop nie..

Ct Arina said...

tahniah utk semua winners!

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Waa.. Tahniah kepada semua winners. Jln. Segambut tuh dekat je.. jumpa kt sn.. erk! ^_^

N@di@ said...

akak tq pilih nadia jugak ingt dah xde sbb mang xpersan nama nadia :D
yeaaaa suka2 tq so much dear love u ketat2 lah :D tahniah jugak kat semua pemeng trutama mama zhfran :)

ferra ferro said...

wahhh !! menang besar !!! congrattahneahh! =D

BUNGA said...

tahniah buat pemenang :)

Cempakamelati said...

Tahniah buat semua pemenang terutama pada Toyolkiut dan Ady.

Ati Masrif said...

tahniah buat semua...

E.d.Y said...

YA ALLAH..betul ke ni kakchik?xsangka leh menang..alhamdulillah..tq kakchik...:)

Azwan@Mr Money said...

Terima Kasih Sebab pilih sya sebagai pemenang... walaupun saguhati tapi rase gembira mcm menang kereta. hehehe..

maseh2x... semlam sy dah email sume 2.

terima kasih skali lag.

AngahSayang2314 said...

tahniah semua... hehehe

Ina said...

congrats..untuk semua...len kali aku nak join la kakchik...best nih..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Yeye..kita menang gak..hadiah saguhati..maceh kak chik yg chantek..keke

makdara TERdiva said...

wah! nama MDT pun ade gak! terharu okeh!

tahniah buat yg menang tu..korang memang kreatip la dik!

dan tima kasih la KC susah jer bagi hadiah..ececececeh! :D

Ujang9897 said...

wah...ada gak adiah..hehe...ok2 nanti ujang email

sarah-najwan said...

tahniah kpd yg menang...

kakngah said...

tahniah.. kat suem yg menang
tahniah jugak kat KC..

My Little Diary said...

salam,

wah3x... tahniah pada yg memang...
huhuu

Abdul Farique said...

huhuh ,
sedihnye tak menang .
haha , tahniah kepada yang berjaya ok :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 teruja ni...dpt jg...i loikes...jap lg i email ye kakcik...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ok kakcik i dah pun email...klu tak dpt bgtau ye..

nur said...

sob sob... terharu sebab kakchik bagi hadiah frenship forever,,
Silala datang ke:ALL IN ONE

Innanie | Ariffin said...

time kasih sbb sy terpilih sbg pemenang sguhati!!! thanks a lot!!!

diana said...

heheh..
kakchik pulak yang bedebor2 ye...
tapi pemenang tu memang layak la kakchik..
slogan best2..
kagum rasa..
tahniah ye..
semoga wangi sentiasa..
hehhehe

b a m b a m ' s said...

congrats winner!! sodih..tak monang..huhuhuhu

azzey said...

Tahniah kpd yg menang..hadiah marvelous tu!

p/s: syabas kak coz berjaya wat contest ni

Maria James said...

i've send it :)

neway, really looking forward to meet u.. and dating2.