Saya nak bagi hadiah kat awak. Contact saya boleh?

Sunday, January 30, 2011

Setelah baca, review, telek, teliti, fikir, pastu baca, baca lagi, akhirnya berjaya aku ketemu winner for 1st misz-ella.blogspot contest. Seriously, aku baca sume n3 berulang-ulang kali before i choose the winner. Semua entry bagus, kreatif dan aku sgt-sgt suka. Kalau boleh nak bagi sume hadiah tapi tak aci arr kan .. bkn contest namanya kalo camtu. Hihi ... Bkn senang aku nak pilih pemenang, that's y i take a longer time ~ think and think and think many many times. 

Haih .. brdebor-debor nak announce. Terfeeling cam nak announce keputusan AJL lak. Haha .. Habis la .. gerenti kontobersi. Eleh .. M. Nasir yg sifu tu pun diheret kontobersi dek keputusan AJL ni kan pulak si Kakchik@ella tu. Apa nak kesah?? Anyway korang .. since this contest dibuat for fun, hope u ols enjoy it, especially digging and reading my at least 10 entries. Tahniah buat yang menang. Yg tak menang dont worry, ada hadiah yg lebih hebat menanti ~ FRIENDSHIP FOREVER. Nak?? Dulu masa TheBlabber offer hadiah frenship forever kat aku, aku punya lah hepi, so nak 'extend' kan kat korang lak. Nak tak?? Kita kawan kan .. forever ever fren kan?? Janji eh takmo gaduh-gaduh. Aku sayang semua lah .. yg menang dan tak menang. Sumpah. Tak tipu. Hihi ..

Fuh .. pjg betul mukadimah utk hilangkan debor di dada. So, debaran dah lega, marilah kita tengok pemenangnya. Hihi ... 

2 pemenang utama yg bakal berwangi-wangian lepas ni ialah :~ 
Cik Toyol Kiut (misterikah kakchik di mata kau dik?? hihi ..)
Ady (kreatif la ~ aku pun lum tentu boleh buat n3 sekreatif ini)

Pemenang-pemenang saguhati ialah :~
El
Adik Nadia
Lady Diana
LadyZul


Hadiah saguhati range arnd RM40-RM60. OK la tu kan. I sdn. bhd. u, tak da sponsor. I bagi dgn ikhlas dan rela. Harap-harap u terima dgn hati terbuka. Hihi ..


Buat yg tak menang, u dont sad-sad eh. Nnti kita jmpa tgether-gether di alam nyata. Blh gimme five - kan kita geng?? hihi ..


Nama-nama yg aku seru kat atas tu, please email your address and phone no to kakchik_ella@yahoo.com as soon as possible. Memandangkan kita nak beraya panjang .. eh .. bercuti pjg la, i will try to post the gift on 2nd tapi gerenti sampai kat tangan korang lepas cuti pjg ni. Hmmm .. hope2 tak da problem during the mailing. 


Yg kat KL, maybe u can drop by at my office kat Jln Segambut to collect the gift frm 7th February onwards. 'Timing' problem la, sbb kebetulan kita sume nak bercuti panjang, warga KL dn Putrajaya esok dah cuti. Lambat sikit pun tak pe la ye, tak kan lari gunung dikejar, dah sah-sah hadiah tu korang punya. Anyway, remember to email me. Blh i roger2 u. 


Lega rasanya bila segala yg terpendam di minda dan hati terluah melalui n3 ini. Harap-harap tak kontrobersi. Hihi .. Sila percaya ye korang yang aku berdebar-debar nak tekan butang PUBLISH POST tu. 


Bismillahirahmannirrahim .... GO.




You Might Also Like

35 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here