Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

This is for u Ati. Eh .. yg len2 pun silalah enterframe. Hihi ..

Tag  dari Wanati dengan pesanan Mesti Nak Buat!! Ambek kau .. kalo tak buat jugak, haih .. memang sah dan wajib join anak-anak gi sekolah. Back to school la nampaknya. Hihi ..




Kalo kena tag, wajiblah kena jawab soalan, kan. Eh .. dah mcm masuk 'Pop Kuiz' pulak aku ni. Tak pe lah .. Demi Ati tersayang, Ella jawab jugak tag tu walaupun sebenarnya deep .. deep inside my heart .. I tak suka kena tag u*chewah .. mengaku* Hihi ..


Soalan-soalan berstatus emas ...

1. apakah hobi anda?
    sopink. ari-ari pun takpe. lagi 1, blogging. that's y i byk n3. Hihihi ..

2. senaraikan tempat yang anda ingin pergi..
    duduk kat pantai sorg2 dtemani bunyi ombak tanpa kesygan*dah sah takkan dpt ni*hihi ..
    
3. sikap positif yang anda miliki
    penyayang, peramah, baik hati, cepat kesian kat orang.

4. sikap negatif anda
    ada masa vitamin M terlebih*M tu malas and moody ye*hihi ..

seperti biasa kenalah tag kawan-kawan...so kita tag sahabat-sahabat ni.. jeng .. jeng .. jeng .. sapakah yg bertuah itu?? Hihi ..  koranglah. semua yg membaca n3 ini. kalo pilih-pilih kang org kata pilih kasih. so, aku pilih semua. hihi ..





p/s : byk lagi tag yg aku belum jawab.  Dari mama ema cayang, dari Mak Dara Terdiva dan Kanda dari kayangan. Tak cukup tangan la u, dalam draft box tu pun byk lagi n3 tnggu masa nak kuar. Jap-jap eh. Tunggu tau. Hihi.

16 comments:

Ujang9897 said...

vitamin M sila hapus kan..hehe

toyolkiut said...

xde la payah bebenor...
nice la soklan ia..

CIK TOM said...

cik tom pun selalu terlebih vitamin M...heheh...

cik tom pun kena tag ngan kak ati..xbuat lg..huhu :(

BUNGA said...

haha.. kelakor la baca entry kakchik :)

m!sZ zAL!nA said...

kak elle kena tag

join: http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

kak ina kl (1) said...

dulu rajin jawab tag..sekarang dah malashlah pulak pasal ashik tag yang pernah akak jawab dulu.

alexa yussida said...

lepak pantaii layan alam best kan akak..tenang jiwa:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita tengok siap yang kena...

azzey said...

kakchik@ella: wah dpt award..tahniah kak..:)

AROL DSHW said...

Eh, samalah! Arol pun cepat kesian kat orang. Kadang-kadang orang tue tak buat muka simpati pun, Arol tetap kesian. Sifat semulajadi. Haha. :D

alinac lover said...

heheh akhirnya akak join juga buat tag :) nice lah kak

haha..slogan dari hati la tu kak..kalo xde contest tu pon mmg nak buat luahan perasaan mcm tu..ni da ada contest..kira 2in1 lah..hehhe

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Hmm.. free2 kena tag ngan Kakchik sebab dah dig3.. berantai nih.. bagus idea nih.. hihi..

Anyway.. here are my answers for the 'Golden Quest'..

http://carlosanteekee.blogspot.com/2011/01/golden-quest-answer.html

Maria James said...

guess most of us are facing the "M" hahahaha..
let's together get rid of it..
:) later want to answer this, since i've been tag, indirectly :P

Mama Zharfan said...

me suka baca tag hehe tp tak suka jwb tag :p aci tak :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ati????...bkn dari azatie ker?hihi.kdg2 mmg malas nk jwp tag nie...tp tuk menghargai kwn2...atie sanggup buat & jwp semuanya...

Pembawa_Wacana said...

xde orang tag...:(