Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

AJL tahun ni rezeki Ana Raffali

Pemenang Anugerah Juara Lagu utk tahun yg ke 25 goes to Ana Raffali. Terkejut ke? Kontroversi ke pasni? Rilek arr .. dont la kecoh-kecoh, aku sikit tak terkejut. Kalau dah tertulis itu rezeki kita, kita nyanyi gagap nyanyi atas pentas pun boleh menang. Btl kan? So, percayalah yg itu dah tertulis Rezeki dia.

Best ke AJL tahun ni? Btl ke Faizal Tahir basah kuyup? Sori la tanya sebab tak concentrate langsung tadi. Telinga je mendengar, mata ke lain. Hihi ..

Tahniah la Adik Ana Raffali sebab menang besar. Harap-harap pasni boleh maintain bakat dan  identiti yg unik tu. Bagus la kau dik. Lain dari yg lain. I like walaupun sebelum ni tak minat. Eleh .. standard la tu. Mana da artis dlm Malaysia ni yg aku betul-betul minat? Org lain bkn main lagi menyanjung Tokti, Pejal Tahir, Shahir. Aku tak minat lah diaorg tu. I prefer Kak Dibah, Amy Search, M. Nasir lah. Ok la tu, kan. Superb apa diaorg .. that's y la i like. Hihi ..

26 comments:

iwan_dextrous said...

hihihi...kan dh kata ana raffali mng..

lupa lagi satu..MU pun mng..hhiihihih


Dextrous cyber life

Gayahspears said...

Tahniah kepada pemenang!!!

mE said...

lirik dia sangat mendalam tu pasal menang...saya shuke sume lagu dalam AJL...sape2 menang pon tak kesah sume memang BESH!! kan kak cik@ella?

alexa yussida said...

lirik lagu tu best wlpon rentak ntah pape..hikhik..mmg rezeki kan kak..tahniah lee..

akak,sy pon tak ske toktikus eh tokti:D

azzey said...

kakchik@ella; rezeki berpihak pada Ana Raffali mlm tadi..

ecah..merangkap anak cik nan said...

i love faizal tahir...hehe

Ujang9897 said...

amy search gak best...hee

alyaaboolat said...

nak abang pejal jgk..heheh

Abdul Farique said...

tak minat langsung ngn dia . AJL pon dah tak follow :)

!eNa PnG said...

Iena memang minat lagu nie.. tapi masa AJL tue nape tah mcm tak best jer dia nyanyi..:(

Ellen said...

Mereka dapat hadiah, kita dapat apa ekk kak...tak ler..gurau jer

m A s L i A n A said...

i like ana raffali

NurLailatul said...

unlike ana rafalia..

AROL DSHW said...

Haha. Ramai jugak yang kurang puas hati Ana Rafali menang. Arol pun mula-mula kurang puas hati jugak. Tapi bila dah dengar lagu dia berulang kali, best memang layak menang. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tu la kan dah rezeki dia..tapi hairan ada jg yg tak puas hati siap ada buat fanpage lg..

E.d.Y said...

semua org mempertikaikan kemenangan Ana Rafali tu...kalau dah rezeki dia xpayah la pertikaikan...manusia ni mmg xpernahnya nak puas hati...

Mizz Farah said...

rezeki ana raffali malam tu :)

nur said...

Ana Raffali memang best dia menang ni.. bolot sorang2 adiah tu

Jemput keALL IN ONE

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Hmm.. No surprise.. Sebab x minat Ana Raffali sgt.. Not yet.. Tp suka penampilan dia.. Menarik.. Cumanya sy akan terkejut kalo fav. artis sy x menang. Nk tau lebih lanjut.. Apa yang lanjut? Kat sini.. http://carlosanteekee.blogspot.com/2011/01/my-favorite-ajl-moment-2003.html

Tumpang lalu ye Kak Chik.. (^_^)

Maria James said...

ooooppss, gotta say im surprise with this.. hahahaha~
why Ana Rafali, yeah, rezeki die. terima je :)
ahahaha..
and wonder, why Fasha Sandha didn't win AJL? hikhikhik.
btw love Faizal Tahir n M. Nasir :)

Mama Zharfan said...

me tgk rakaman kat youtube ajer--tak dpt nak bukak live streaming masa AJL ari tu :)
and me suka tgk FT (tak minat pun) sbb he's creative in his performance :)

Nana said...

tak tau kenapa..xsuka dia menang rasa mcm ada org lain yang layak

Pembawa_Wacana said...

dah siap buat ulasan lagi pasal Ana Rafali kat entri saye..hehehe

ceritera asni said...

ye.rezeki ana raffali

MahaMahu said...

Memang sokong Ana Rafali setuju sgt dia menang dan yg kalah terima lah ok..

ULtradya said...

hahahah.....memang kejutan kan...