Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bila blogger jumpa blogger

Hai .. hai .. hai .. Dah pukul 5:30 petang baru dapat bersantai kat rumah. Eh, kira ok la tu. Kalau hari biasa malam baru dapat guling-guling camni. Hihi ...

This week mcm Minggu Bertemu Blogger lah. Minggu lepas jumpa pemilik blog Tertunailah Hasrat Dihati, hari Khamis lepas jumpa Kanda Yon, ni baru balik dari jumpa Ben Ashaari dan permaisuri hatinya, Tokey the famous Lemon Rosemary Chicken in town and The Lefthanded Logorithm. 1st time jumpa Logorithm, tapi bkn kali pertama jumpa Mr. Ben and Mrs. Ben. Kalau ikutkan esok nak ke rumah Mama Hanis Zalikha*sori kak i keep on postponing our date*. So, in this week itself, i meet 6 bloggers!!

I always excited about meeting new people especially bloggers. U know why? Doesn't matter whether u are new or 'org lama', or blogger yg still learning like myself, everyone are special. Everyone have their own strength, their own way, their own specialities. Tiap kali jumpa org baru, tiap kali itu jugalah minda menerima sesuatu yg baru. Look like The Lefthanded Logorithm, bersusah payah dia datang dari Kepong, sampai Sogo tgk-tgk It's Members Day. He has to become a member in order to get into the Department Store and ada effort utk cari kat mana kitorg berada. And he found us based on the clue ~ SOGO, 12pm. Gigihkan dia? So lesson for today is USAHA. U usaha, u dapat. Bila blogger jumpa blogger .. mcm-mcm lah kita cerita, kan.

For Logorithm, nice meeting u. We appreciate your effort very much. Buat Mr. & Mrs. Ben, thanks belanja tadi. Nampaknya Ben dah mula jadi Idola untuk Aiman. Good .. good .. I like it. Hihi ... Buat D, I love u forever fren. Buat yg lain-lain khususnya my loyal readers, really hope to meet u one day.

37 comments:

sarah-najwan said...

bestnya dpt jumpa..
mana pic kak chik..nok tgk nih..heehe

Mat Gebu said...

Waaaa...pakcik mat cuma kirim salam di angin lalu jeee..hehe..jadi lah kan hujan2 nih angin sah2 bersih, kurang habuk...

Zefa NorAsmara said...

Teringin jumpa kak chik.. selamani intai2 je.. selalu tak tgl jejak..

m!sZ zAL!nA said...

bila ntah leh jumpa kak elle

Pembawa_Wacana said...

Nak join jugak eh nanti.... :)

Ellen said...

bila lah agaknya nak jumpa kak ella ni..hehe

echah mashuri said...

perghh..nak jugak jmpa kakchik y vouge ni..i loikee ur style la sis.;)

Maria James said...

juga berhasrat untuk berjumpa kakchik ella dan blogger2 yang lain :)

Princess Nur said...

k'chik..pic?? jeles..huhu

Shahazrin said...

wah bestnya bila lak kita nak jumpa kak?

Mama Zharfan said...

put me in the list too :) nak jumpa gak :)

nia said...

waaa bestnye..saya pun teringin nk jumpa kak chik n blogger2 len..

logorithm said...

Thanx Kakchik! Really nice meeting you and your anak tunggal Aiman!

Betul tuh... Ben dah jadik idola buat Aiman seperti kita jugak, kan kan kan? Hehehe...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nanti dtg jenjalan jakarta jumpa fifiey taww~ fifiey dh nk blik jakarta dh..

maybe we can meet up somewhere, either in malaysia, or indonesia:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsempat nak jumpa sis tadi...my doter buat perangai la tadi...huhuhuhu..

neni izazi said...

bestnya klu boleh join skali...

Innanie | Ariffin said...

fuhyooooo! jeles2. networking baeeek ni!

alinac lover said...

Ramainya dapat jumpa blogger ya :)

mmg best la akak~

azzey said...

Best jumpa kawan2 baru ni....

Ati Masrif said...

bestlah dapat jumpa blogger yek

sharelah pic you all
emm..esp..mrs ben...hehe!

logorithm said...

Mrs. Ben remains elusive... hehe...

kakchik@ella said...
This comment has been removed by the author.
Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

sgt2 seronok kalo dpt jumpa org baru.. feeling lain mcm je.. hehe..

kakchik@ella said...

Other frens, sorry no photo. we were busy talking, chatting and gossiping till we dont remember to take photo at all. Right Abg Logo?? Haha ..

kakchik@ella said...

@Bro Logo, i have to keep her elusive. hihi ..

logorithm said...

Betul tuh Kakchik. Next time remember to take photos ok? Kih kih kih...

azila said...

Bro Logo: i've to keep elusive for a certain reason:)

K.Chick: tq so much k.chikkkk...

MahaMahu said...

Seronok nyer dpt jumpa blogger nak jumpa gak lah sapa2 sudi..

logorithm said...

@Azila: Syyyyyy... :-)

Woofer Storm said...

waaa bstnya jumpa blogger,.tpi ada ke blogger nak jumpa sy kak?hahaaaa

AngahSayang2314 said...

rugi rasanya dah tak dapat joint mesti kak chik mara kan???

makdara TERdiva said...

kalau idak, mesti nama MDT ade kat sini..tp kesihatan tak mengizinkan..kong..kong..kong..uhuk..uhuk!

::Budak Degil:: said...

akak memang rajin berjalan..sonoknye dapat jumpe ngn hanis sicantik tu.. :)

deAnza-wAnda said...

yuhuu... t tyme for us to meet up plak taw... jeruk kak chik dah tgu nie...

MamaEma said...

bila boleh jumpa kakchik nie?
hehehee

nak minta maaf
sebab kak chik dah terkena tipu
huhuhu

Ct Arina said...

x sangka kakchik sgt rapat dgn diorang sume! tabik! ~_^

Syima Emi said...

bestnya akak ramai jumpa kawan2 blogger... ada sesetgh orang suka kenal kat alam maya je... org kata kalau nak berkawan biar beribu... ye x...