Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

This is the clue

I still remember i ask u to wait for me. Korang ingat lagi tak ni? Ala .. yg aku cakap wait .. wait .. tunggu .. tunggu tu. Kalau ada yang tak ingat baca sini.


It's fun. It's gonna be fun. Serius fun*bape kali fun da ....* haha.
The actual entry will come out soon. So soon*bape kali soon da ...*haha

At the moment, i'm giving you the clue.
Ehem .. ehem .. apa tu?
Wah .. bersinar-sinar mata. Tak sabar-sabar nak tau ye?

The clue is:-
Follow, Baca dan Komen juga.

That's it. Yg lain-lain?? Syhhh .. at the moment RAHSIA. Hihi .. Tak sabar sebenarnya nak bagitau u ols ni. Tapi apa-apa pun utk waktu ni .. Tunggu.




35 comments:

makdara TERdiva said...

kakchik buat contest ke??? ishhh! saspen lah!

Amy Syaquena said...

mesti akak nak adakan contest ye..

sarah-najwan said...

hdk bg hadiah tu..ambo nok jugok..hahhaa..

My Little Diary said...

salam

hai mmg suspen ni....

LehaMY said...

memang suspen sngt la nie .. teeeetttt . :D

munna said...

munna pun rasa sis nak buat GA ataupun contest

Alin said...

blh jd model famos amous ni Kak Chik..:)

sahromnasrudin said...

hye..sy folo blog ini ya..blog ini ceria..syabas...

Ati Masrif said...

apa tu..

asyik buat suspen je.

sori yer..semalam mmg takde
mood nak buat n3 dan jalan2
kemana2 blog sahabat pun

Isteri Yang Comel said...

LUCKY DRAW EH.. kene tunggu nieh.. hihihi

MamaEma said...

apa benda suspen ni kak chik oiii...hehehe

azzey said...

kakchik@ella: saya mmg sker benda2 yg suspen ni kak..he3....

diana said...

kita dah follow,dah baca dan dah komen..
hhahahha..
yey...kakchik nak buat GA..
hadiah tiket genting satu ye..
ahahahha

toyolkiut said...

yuhu...
makin penasaran nih..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bg taulah kakchik

CIK TOM said...

suspen giler nih!

alinac lover said...

WADUH..KENA TGU EK

cool boy said...

selamat malam

datang ziarah rakan yang saya follo

alexa yussida said...

yeayyy akak nak bagi hadiahhh:D

alyaaboolat said...

dah taw ape akak nk bg heee

Ellen said...

Rupanya nak buat GA tu yang suspen kan..hehe

Azwan@Mr Money said...

dah follow and start nak komen sebab nak join contest. hehee

NurLailatul said...

saya nak join contents..xsabar nie..

E.d.Y said...

nak join contest ni..sdg usaha untuk baca dan comment..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tu dia..kakcik semua dok bedebar nk tunggu tu..hehehehehehe

Mizz Farah said...

kak chik...da tgok da syarat2 contest..jap lagi nk join la..hehe

AngahSayang2314 said...

heheheh angah nak joint bagi galakkan kat akak w'pun menang tak menang belakang cita

Gayahspears said...

menarik la...

Ujang9897 said...

dah join..tggu publish..hee

Desk Of Carlo Santeekee said...

Ok.. tengah berusaha untuk masuk contest.. dig3.. dgn rasa gemuruh + gementar + 'ala kadar' + mula seronok ber'blogging'.. masih suspen baca en3 nih.. hehe

Maria James said...

must be exciting.
it's a contest, n i'm thrill to be part of it..:)

usha semua entry. in hope of, to be a winner :)

Mama Zharfan said...

so the answer to this entry is the contest -- with super duper cool prizes--semua yg join pun beria2 nak menang ni..aisehh..rasa mcm very slim chances to win la plak...belum join pun, cuma tgh cari idea sambil pulun baca +komen entry..

Nana said...

hehe nak komen yg pertama sebelum layak join

Syima Emi said...

baru singgah sini todayyy.. if it is a contest, insya Allah nak join gakkk.. sama-sama kita memeriahkannya ...

MahaMahu said...

Yg di tunggu telah tiba... huhuhu surprise..