Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

7 hari pertama di 2011

My first 7 days in 2011 was ... OMG so exhausted, super penat ok. I was mentally tired. Macam-macam nak kena fikir .. macam-macam karenah nak kena layan. Walau bagaimana kita cuba berlaku baik, konflik tetap datang tanpa diundang. Hmmmmm .. Bkn Astro je yang macam-macam ada, begitu jugak dgn manusia. 

Tak pe lah. Itu memang perjanjian kita dengan Tuhan, kan. Menjadi hambanya utk diuji dan diduga. Moga kita terus diberi kekuatan untuk menempuhi hari-hari mendatang. Amin.

Muka super penat baru balik keja hari Jumaat

I miss a lot of things this week except updating my blog*fanatik*Hihi .. I miss my frens .. and .. and .. and .. tak nak bagitau lah. Simpan utk diri sendiri saja. Hihi .. 



14 comments:

sarah-najwan said...

hehee..samolah kito kakchik
minggu ni exhausted...

lagi mencengkam jiwa sb my hubby dok kat desaru now until sunday..huk huk huk..

give me ur shoulder kakchikkk.....

azzey said...

kakchik@ella: npk sweet akak pakai baju kurung hr jumaat...*walaupun npk bahagian muka je*

noreed said...

sharelah, share lah...hahahah saja menyakat kak chik

diana said...

lawa la...:)
bekenan la gambo ni..

Peri PiA said...

sama la kak chik..keje pd hari jumaat yg sgt penat semlm

Woofer Storm said...

sbr je la kak,dah mnusia ni ada 1001 ragam..yang penting KERJASAMA..heheee tiba2 ni,..

Ellen said...

Akak penat ker tak penat ker..muka sebiji cam tu juga..best kan...awet muda..hehe

E.d.Y said...

semoga hari2 mendatang akan dilimpahi sinar kebahagiaan...:)

N@di@ said...

akak serius cakp nmpak sweet pakai bju kurung ngan muka ltih balik keja :)

nur said...

kakchik
ske gambo kakchik yg ni..
nampak naturale..

Jemput keALL IN ONE

Maria James said...

Moga kita terus diberi kekuatan untuk menempuhi hari-hari mendatang. Amin.
:)
ehem2, sound a bit juicy here, "simpan untuk diri kite je"
hahahahaha..
same goes to me, starting a new semester really makes me wakes up 24/7. (peerrgghh, ayat melampau :P)

hahaha..
selamat bekerja kakchik ella :)
murahlah dengan senyuman, aww manis u, macam doll!

Desk Of Carlo Santeekee said...

Hmm.. Let me flash my life back few days b4.. ok.. last Friday.. sy ngah berkobar2 nk tgu event AJL.. walaupun xde fav artis pefom mlm tuh, my interest in music top it all.. hee.. cam bagus aje..

Mama Zharfan said...

that's life all about..the day we stop working, rasanya dh nak pergi tak kembali kot :) even lps retired pun, mesti ada keje gak, even not to earn income but to enjoy life --sisa2 hari tua...kalau panjang umur

Pembawa_Wacana said...

erm...erm....no komen..:)