Pelan-pelan la jawabnya

Thursday, January 27, 2011

Sungguh la kecewa sebab line internet memang jeles habis dengan aku. Dari malam semalam dia semput-semput, rasanya kura-kura berlari*boleh ke dia lari*hihi .. lagi cepat dari line internet kat rumah ni.

Nampaknya terpaksa la aku berblogging dengan pelan-pelan. Tak pe la kan, pelan-pelan pun tak pe .. baru tahan lama. Kalo pecut kang cepat pulak semputnya. hihi ..


Berita baik buat peserta contest misz-ella. I have chosen not less than 15 entries yg sgt menarik. Eventhough sebelum ni nak bagi 7 pemenang je tapi disebabkan banyak entry yg menarik, baik dan kreatif, so i have decided to increase the number of winners to 15 but off course lah main winners 2 org je kan. U ols tunggu eh. Disebabkan line internet sgt semput dan perlahan, maka graf kualiti kerja aku  pun jatuh gedebuk. Aduh!! ... hihi. But i think by this Sunday, i can announce the winner.


Jgn risau, jgn kuatir .. bak kata Vince AF1 ~ Semua adalah pemenang tiada pengalah. Haha ..

You Might Also Like

29 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail