Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sapa nak jadi driver??

Kalaulah aku ada driver
Tak perlu la ari-ari kena bwk kereta.

Best dak pantun dua kerat aku?? Haha .. Berangan tak sudah!! Budget mcm isteri org kaya kot aku nih? Hihi ..

 Bila kdg2 org len drive, yeay .. hepi sgt dpt duduk kat passenger seat. 
'heaven sgt rasanya'. hihi ..

Sampai pacak rambut tu kena aircond. 
Tp mana leh lawan rambut pacak Ben Ashaari lah. Hihi ..


21 comments:

Woofer Storm said...

sy leh je jadi driver kak,free of charge,, tapi kalo nak bawa ala kl drift,boleh??hehee

Gayahspears said...

akak suruhlah pkwe Gayah, si Aiman tu bawak..~lalalallarikkk

alexa yussida said...

hehehe...gayah skandal ngn aiman upenyee...kekeke..nti pnggilan akak jd mama la:P

akak!!template baruu.headerr baru!!cantik n kemas n pepel...saya sukaA!!:D

ummi_khalish said...

wah rumah baru?i like..sangat ceria..jelesnya...khalish boleh jadi driver acik..tapi...kena tunggu 18 thn lagi...hehehe...:-)

Ati Masrif said...

cantik lah cat umah baru ni
kita nak buat baru tapi masih
takde masa..

best gak berangan sekali sekala..huhu

Ummi Izzah said...

alaaaaa...
baru nak tanya kak chik..
nak jadi dreber kita tak???
hehehe!

Aku Ibu Muda said...

tgok tajuk tadi, ingatkan kak chik cari driver utk perform team Maxis Om Nom Nom Race tu..hihi

Ciklinn said...

hihihihihh okla tu eksesais kaki tekn minyak...

sis..kami paki NGV hat latest punyer... ok...sbb dia inject minyak sikit...laki linn pakai honda accord oklah...sbb bukan nak bawak laju2... nak jimat.. hahahhaha

dulu kami pakai NGV gak, tapi teknologi lama mmg lembabs.... kalau nak pakai kena cari kedai yg betul2 pakar NGV ni... n jgn ambil yg ala kadar.. sila pastikan tong tu mmg diiktiraf termasuk tukang pasang tu.... hehehheheh...

Ciklinn said...

eh lupalak.. sis layout ni sgt cantik... amik kat mana yerk...

azzey said...

kakchik@ella: saya pon dh mls nk drive sendiri..best klu ada driver. x yah susah2 fikir nak parking kete....:)

munna said...

munna pun suka je klu ada org dreber hari2 gi keje....i likeeee rumah baru kak chik

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama cam rambut pacak amani jerk nie kakchik..hehehhehe :P

AngahSayang2314 said...

kak chik masih terpacakkkk hehehe

Ujang9897 said...

nak gak jd driver..hehe

cun gak akak ku nie..hihi

Gayahspears said...

alexayussida :- adess,kantoi.malu2..huhu

::Budak Degil:: said...

rindu nak naik CRV ni.. :p

!eNa PnG said...

Driver ?


iena nie merempit boleh la....

Ellen said...

Ellen nak jadi driver boleh?miahaahaha..

E.d.Y said...

saya nak jadi driver..tp bayar gaji engineer..ok?haha

Rina said...

sy? x suker bw kereta..ada lesen sbb mak paksa amek..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ella..atie ada lesen tp xpernah bwk kete...takuttt!sellau dok sebelah jer..sanggup tu naik motor g mana2 dr atie bwk kete..hihi