Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dont cross the border

Awal-awal lagi kita pacak tiang. Kita pasang batu sempadan. What ever you do and whoever it's with, dont forget to draw a border within us.


Set the limitation. Dont cross the border. Big problem babes!! Eh, korang paham tak ni? Paham kot eh? Hihi ..

29 comments:

AngahSayang2314 said...

kenapa pasang batu lak?? uittt ber madah2 nie yg pening nak pikir nie???ermmm kenapa ye???

ecah..merangkap anak cik nan said...

knape2???

Ujang9897 said...

tak phm..

Mama Zharfan said...

ni mesej tersirat ni....

Mawar Merah said...

Faham kot. I guess.. hihi (^.^)

ozzy said...

salam..

Statement yg agak subjective..tp rasanya mcm boleh agak..anyway the key in your hand & make sure your border is tough

p/s-ada hati yg perlu dijaga

Mat Gebu said...

Waaa...kak chik lain macam jeee ni..erkk..takutnyaaaa....hehe.. :-)

kakchik@ella said...

@Angahsayang
@echah
@Ujang
@MamaZharfan

Maksudnya kita kena bersederhana dlm segala hal. jgn berlebihan. jgn over. nnti org tak suka kat kita, kesian kita, kan. hihi ..

kakchik@ella said...

@Mawar Merah .. i'm glad u understnd.

kakchik@ella said...

@Ozzy .. dlm prsahabatan kita kena jaga hati kawan, kan. jgn tanya dia lebih-lebih. nnti tercross border, terluka lak perasaan dia. hihi ..

kakchik@ella said...

@En.Mat Gebu .. dnt la scared2. kakchik ok. hihi ...

Asyik bwk tepen kosong je dtg sini, bila nak buh isi? hihi ..

alinac lover said...

yong x sihat la kak..period pain.huh!

byk keje nak buat...xterdaya rasa ni T_T

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

adus sikit2 mcm nak faham...tapi klu tak faham pun kakcik dah bgtau dah kan...hehehhehehe...

munna said...

setuju dgn kakchik..yg penting besederhanalah dlm setiap yg kita lakukan...

::Budak Degil:: said...

amboi kak..penuh falsampah..eh..falsafah..sampah tu kat blog gayah..ahaha

nisa said...

Kenapa ni? Macam org tengah marah je bunyi...rileks2...tarik nafas....phewwww...

Maria James said...

serius faham..hhahaha..
kc ella, am very upset la ada anonymous dalam dunia blog. muahahaha!
hari ni lebih indah.
mia buat campus make up look. jum la tengok :)

http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/make-up-ke-kampus.html

sarah-najwan said...

yezza..seme ada limit..dan kita perlu membataskan setiap hal dgn sebaik2nya..

tu yg ambo pehe lah..

jika kita tak limit..dikhuatiri kita akn kecewa..huhu

This is my WorLd said...

kak ela ada masalah ka?

aibaks said...

cam marah jer bunyi ni? hehe.. saba ye kak..

diana said...

paham kakchikkkk!!:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam batu kat jalan raya tue kan sis..hehehehehhe....

Woofer Storm said...

oh,baru fhm kak..heheee lpas ni tak tanya lgi,diam2 jela sy ni....hhehehee

E.d.Y said...

yup..betul tu...dalam banyak hal ada "border" yg perlu kita ingat

Ct Arina said...

rina paham rina paham! buat ape2 tu bia la berpada2. jgn sampai terbuat sesuatu yg x sepatutnye/melampau. betul x? ehe =D pandai2 je ye.

ummi_khalish said...

Buat baik berpada-pada,buat jahat jangan sekali....betulkn kakchik?tcre...:-)

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Yup3.. setuju la kakchik.. tp kalo da ter'cross' tuh pepandai la adjust.. guna akal yg ada..

Cempakamelati said...

Baca komen-komen kat sini baru faham maksud yang tersirat. Ya betul, kalau melakukan sesuatu kena fikir hati dan perasaan orang lain..jangan lebih-lebih.

tiefazatie said...

ifa phm nie...btol la pe kak chik ckp tue..no lebih2..=]