Kotak-kotak cinta

Sunday, January 23, 2011

Minggu baru datang lagi. Kalau nak diikutkan, 2, 3 minggu ni memang penat. Tapi walau bagaimana penat, aku rela dan redha demi org-org tersayang.  Selalu aku berpesan pada Aiman ~ Penat sikit tak apa, untung-untung dapat pahala. InsyaAllah kalau kita rela dan redha, Tuhan akan permudahkan semua urusan kita. Mudah-mudahan Aiman jadikan kata-kata itu sebagai pegangan dalam kehidupan. Amin.

Sibuk menguruskan kotak-kotak yg byk ni bagi pihak mama di kampung.
Aku panggil kotak-kotak ni Kotak-kotak Cinta.
Kerana demi cinta aku rela bersusah dan berpenatan.
It's ok. Kakchik rela. Demi cinta kita kan mama? Hihi ..

Duduk di celah kotak-kotak cinta.
Serabut betul rumah masa ni. Skrg dah half clear.

I have to turn down 2 jobs this week. Tak pe, aku tak ralat pun. Dalam hidup ni kdg-kdg kita tak boleh terlalu fikirkan duit sgt. Kena set which is priority. Dalam sibuk ke sana ke mari, sempat lagi aku pegi ke 1Utama during lunch hour to buy my skincare. Alahai .. 1Utama old wings will be close for renovation after Chinese New Yearlah. Barang tak byk, they just maintain apa yg ada je. Sedih la sebab tu tempat favorite aku mencari barang dapur. Pasni ke My Mydin depan rumah je la nampaknya. Hihi .. Eh, pasaraya Mydin tu uncle aku punya tau. Hihi .. Sebab arwah pak sedara aku nama dia Mydin .. kan sama tu. Haha ..













You Might Also Like

19 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail