Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dont copy me.

Frankly, dari lubuk hati yg paling dalam dan ikhlas, aku hanyalah manusia biasa. Tiada yang istimewa. Tapi kenapa kau seringkali mengikuti tiap jejak langkahku dan cuba menjadi seperti aku? Apa yang aku buat, apa yang aku makan .. semuanya jadi perhatian dan ikutan kau. Boleh jadi diri sendiri tak? Dont copy me lah. Find your own identity.

Or .. Y not berterus terang sahaja rather than keep your eye on me secretly? Perhaps i can be your mentor. Hihi ..


23 comments:

Miza Yusof said...

sapa yang copy kak cik ni -.-

mrs jamal said...

wah ramai peminat rupanya

vict said...

kakchik kan vouge..... tentulah ramai peminat. biasalah tu org nak meniru.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hurm..ramai peminat sis ni yer?hati2 sis.

Zaer!! said...

Salam sis ella.Say no to copycat!..hehe.Merapu dah ni.sis,jom2 datim.hahaha.Gurau je.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

lo sapa plak dok tiru2 kakcik ni...habaq mai sat...nk p marah cikit kat dia...

CT said...

siapa yg dok copy rite ni...panggil org tu...akak sekolahkan..ceh! berani aku...hahaha

Para Jamaludin said...

kak chik, link para kat blog ni still selamat datang disember ea? kenapa eaa..

hahaha

ShaLLeyShaLina said...

kak chik...hehe....nape ek kak chik tak leh shout kat shoutbox sy..heran ni ...

btw: sape yg nak jadi protege kak chik tu??hikhik...

MamaEma said...

salam tahun baru kak chik

siapa pulak yang salin tue...

kakchik@ella said...

Salam kwn2 semua .. this n3 not refer to mana2 blogger. tapi ada la beberapa org yg suka sgt ikut apa yg saya buat. Heranlah!!

diana said...

tak de identiti la tu...

My Little Diary said...

salam,

hehe miss copycat tu suke dgn akak lah tu...
bior jer kak! kira peminat lah tu...

LehaMY said...

sabar kak sabar. huhuh. takde kerja dorang tu. tu sebab nak copy3...

alexa yussida said...

peeewitttt ade peminat tu:p

azzey said...

kakachik@ella: jadi diri sendiri kan kak....:)

kakchik@ella said...

btl gak ckp korang. dia minat kat kakchik sbnrnya tu tp malu nk bgtau. tu yg apa yg kakchik buat sume dia 'cop'. hihi ..

Ogy said...

bestnyaaa ada feminatss fanatik...hik3...
dia jadikan u sebagai mentor takpun sumber inspirasi tu.... :)

neni izazi said...

memang agak menyampah la dgn copycat ni..nak lagi klu dah meniru kita tu pastu buat2 bagus plk...hik..hik...kesian, xder tema dalam diri.

m A s L i A n A said...

mesti ramai peminat ni

NurLailatul said...

kalau dia tak minat tak kan dye tiru

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ella...sapa la tue yer?orgnya cantik & manis...xmungkin xder yg brminat....

Myra Jay said...

Kakchik, MJ nak kakchik jd mentor, boleh??
MJ pun xsuka gak copycat nieh..