Gi la sopink kat sini if u ols berminat ..

Monday, January 31, 2011

Suka sopink dak? I think kebanyakan perempuan suka sopink. For me, sopink is a therapy. Kalau tgh stress, tgh tension, i will go for sopink. Beli tak beli belakang kira.  Yg penting kuar opis, cuci mata. Dah tenang sikit minda, baru boleh sambung keja. Hihi ..

Tengahari semlm, i went to 1Utama, alone. Tengah tunggu traffic light tukar kaler, ternampak iklan kat tiang ni. I think this is the 3rd time i saw this iklan. 1st kat area Mont Kiara, 2nd kat area Segambut. Kali ke 3 ni kat 1Utama pulak.

Gi la visit website dia if u ols berminat. 
Luxury handbags nowadays is affordable by anyone thru instalments.
Mcm bayar ansuran barang Singer je, serius murah bayar bulan-bulan.
Eh .. aku ni suka-suka je tolong promote, kan. Bkn aku dapat apa-apa pun. Haha ..
Bkn tolong promote lah kwn, nak share dgn u ols je. hihi ..

p/s :- tetiba teringat filem 'The Devils wear Prada'. 


You Might Also Like

19 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail