Nak kembar !!

Tuesday, January 25, 2011

Pernah berimpian nak anak kembar tapi tak dapat. Tak pe .. tak pe .. Aku redha. Hihi .. Tapi kwn-kwn aku ramai yg kembar.


Mek Yah dan Mek Yan. Masa wedding Mek Yan ni.
Sekali tgk mcm sama.

Dua kali tengok sbnrnya tak serupa. Hihi ..
Aku tgk 'depa' suka gaduh2 manja. 
Tapi 'depa' ckp bkn gaduh manja Kak Ella .. gaduh betoi. Haha ..
Ujung taun ni Mek Yah nak nikah. Yeay .. ke Utara lagi nmpknya.
Hang sefamili punya pasai, 10 kali pun tak pe. 
Kak Ella kan syg hang sefamili. Hihi ..

My fren's dotter ~ baru 7 tahun umurnya. Comel, kan.

Yg putih pink tu umi nya. 
Lawo kan dia. Eh, lari topik lak. Hihi ..

One thing i learn about kembar ialah, walaupun diaorg nampak sama tapi karekter diaorg berbeza rupanya. Dulu-dulu aku ingat kembar ni kamceng habis, mcm isi dan kuku. Rupa-rupanya diaorg pun ada gaduh-gaduh gak eh, cam adik beradik lain jugak. Terpikir la, camna agaknya menguruskan anak kembar ni ye. Mesti kalut habis. Tak sempat bersosial aku kot? Haha ..



You Might Also Like

30 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail