Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hari Sabtu korang rehat eh?

Wah .. sedang beristirehat ye korang? Bersantai dengan kesayangan maybe? Seronoknya. Bila sebut "kesayangan" terbayang my big family, teman-teman rapat dan mesra, teman-teman di alam maya yg belum bersua tapi mcm dah mesra and all my loyal readers. Time kasih sume. U light up my life lah. U ols buat hidup aku lebih ceria dan bermakna. Without u ols visiting and supporting me, mesti Blog ni dah lama aku tutup. Eh .. tetiba je romantik mood ari ni, kan. Hihi ..


Watever you do this Saturday, hope u enjoy it. I'm working and enjoying it too. Hihi ... 


Breakfast Nasi Kerabu + Nescafe O. Favorite nih.
'Toppest' in the list*suka2 je buat perkataan sndiri* Hihi.
Ngidam Nasi Ulam Utara lah. Ada sapa2 nak belanja?
Syg tak dikomersialkan mcm Nasi Kerabu, kan.



Muka org keja hari Sabtu. Masam eh??
Bkn masam, memang tak pandai senyum.
Tak caya tanya Mr. Loo Loo ni.

Have a Good wiken, korang. 



29 comments:

HAZWAN17 said...

sabtu pun keja erk kak...
selamat bekerja..anyawy cam sedap jerk nasi kerabu tu

misza said...

sama la kita. takpe, keje pun ibadah.

toyolkiut said...

feberet kita sama la..
nasi kerabu tu..
kenyang sampai ptg..
TK hari2 keje, cuti bila hari raya posa je, xpun bila demam..
huhu..
penat..
dari 10pg smpai 11 mlm..

azzey said...

kakachik@ella: mesti akak dh blk umah kan....1/2 day kan kak?

noreed said...

kak chik suka lah handbag tu. cantik

Nadia Abdullah said...

kakchik@ U look gorgeous :D

Nadia Abdullah said...

kakchik@ U look gorgeous :D

diana said...

kakchik memang kena kerja hari sabtu..kan??
selamat bekerja ye/..

Peri PiA said...

penah keje hari sabtu..heaven hehe

time nak pg je liat sikit

nina syakina said...

mak aihh... sgt terliur tgk nasi kerabu tuhh....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2..cun la kakcik...
nanti bik award ye...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2011/01/best-follower-ka.html

kakyon said...

tetiba aje teringat nasi kerabu kt TTDI. lama tak makan kt sana..

alexa yussida said...

bz nye sabtu pon kije:D

nasi kerabu!!peberet..bru makan smlm:D

Woofer Storm said...

samalah kak,sbtu kena keja gak,tapi kami kerja ikut shift gak,ada 2 shift je..yg pasti bukan ofis hour...dammmm

ada masa sy blnja,kak chik bayar...hheehee

Abdul Farique said...

sy keje swasta je akak . hari sabtu ahad pon kena keja . balik rumah makan tros tido . huwaaa . cuti plak hari org berkerja :(

Ellen said...

Sabtu Ellen tak keja so ada peluang nak buat taik mata..hehe

neni izazi said...

terasa nak makan nasi kerabu la plk...cam best je nasi krabu akak tu...

NurLailatul said...

hari sabtu org cutilah..

E.d.Y said...

kesiannya kene keje ari sabtu...huhu

Mizz Farah said...

kat cni ari2 dapat makan nasi kerabu...sedapppp~

Rina said...

nasi kerabu my feveret..sian eh keje sabtu..sy? hari2 keje takde cuti..hehe

nur said...

vogue gitu kakchik

Jemput keALL IN ONE

Maria James said...

working on weekends??
OMG.. so tiring one ya kakchik ella.
sabar ye :)
love ur smile :), manis.
alololo, masam ke? xpom.

nasi kerabu, ermm, i dun really like it because i dun eat vegetable.
aww! so weird aite? hahahaha
i eat fruit to balance my diet :)
n interested about nasi ulam utara.

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Masa nih sy cuti la Kakchik.. kalo ikut planning nk gi karoke.. at last.. duk sogo layan warehouse sale aje.. yg mmg nk abiskan stok.. murah sgt pun..

Mama Zharfan said...

nasi kerabu kaler biru is my fav :) tu antara wish list food yg me nak mkn bila me balik msia :)

u are soo slim..jelesnya..apa rahsia maintain body slim gitu? :)

Nana said...

wah peberet tu ns kerabu.
keje eh ari sabtu sian nye

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ella..mmg borink klu ari sabtu pon keje..nasi kerabu???sedapnyaaaa!!

Myra Jay said...

Nasi kerabu also my feveret.. baru2 nie dpt mkn, fuhh mmg terangkat.. dah siap wat entry psl nasi kerabu nie, cuma blom publish je lg..heehe

Pembawa_Wacana said...

sabtu hari untuk kemas umah..yea!! -_-"