Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kotak-kotak dah sedia

Suka benda kiut miut dak? Yg comel-comel cam kat bawah ni suka dak? Saya suka sgt-sgt. Kalo terjumpa benda-benda camni kat mana-mana, mesti nak beli. Banyak gak duit habis kat 'dia' ni tapi tak pe .. bukan Aiman je tak kesah .. Kakchik@Ella pun tak kesah gak. Hihi ....

Kotak-kotak dah 'standby' utk bungkus hadiah korang le ...

Sebenarnya nak bagitau ~ Contest 1st Misz-ella.blogspot sudah ditutup tepat jam 4 petang tadi. Please give me some time to review exactly one by one before i annouce the winner. Harap bersabar dgn saya ye, sbb skrg ni, byk betoi 'benda' dalam kepala. Hihi ..

For contestant .. Tqvm. Really appreciate your effort. Ada yg spend up to 3 days utk baca entry-entry saya. Ada yg baca sampai lebam mata ~ katanya. Yg sampai berpinar-pinar mata pun ada gak. Alahai siannya .. kalau dekat boleh kita supply 'Eye Mo'. Hihi .. Saya sebenarnya bukan lah nak mendera atau apa, tapi saya nak korang baca pastu decide nak follow ke tak? Pastu decide nak join contest ni ke tak? Kalau tak suka entry-entry saya tak pe, tak yah follow. Hihi .....

Buat promoter-promoter sukarela bagi contest ini ~ Adik Ben AshaariChef terkenal ~ En. Mat Gebuadik Achie @ Woofer dan Blog terapi jiwa kita, Sara@Bibia bunch of tq to all of u. Sgt-sgt terharu. Saya akan kenang budi baik tersebut sampai bila-bila. Hanya Tuhan yg dapat membalas jasa baik kalian.


Jom kita sama-sama doa agar diberikan kesihatan yang baik supaya kita boleh bertemu lagi di dalam contest dan game-game seterusnya. Amin. 


p/s :- Sara, look forward for yours. Bila tu?? Cepat-cepat dik. Dah excited nih. Hihi ..









34 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak cik dpt kotak yg cantik tue pon dh sonok sgt! hihi

Mat Gebu said...

Sama-sama kak chik....

E.d.Y said...

alamak..sampai lebam mata tu terasa la pulak...hehe...lebam mata pun xpe, entry kak chik semua best2

deAnza-wAnda said...

aiseyh... kakcik... lawa kotak2 tuh..

Ct Arina said...

n3 best konfem x lebam mate bace.. ehe^^ teruskan berkarya ye kakchik! ~_^

Azwan@Mr Money said...

x sabar nak tnggu keputusan... walopon x menang tapi keseronokan join contest tu tetap ade. hehehee

diana said...

memang boleh pening kakchik..
kita yang bw baca entry depa tentang kontest ni pun boleh menyerah kalah..
hebat2 semua..hehhe

ummi_khalish said...

dapat kotak yang cantik tu je pun khalish dah puas hati...hehehe....

!eNa PnG said...

Huiihhh... Kotak hadiah...



ala... nama ina tercalon ke tak nie??

toyolkiut said...

kotak pun dh comel..
hehe..

neni izazi said...

kotak pink...suka tu...

Maria James said...

ahahahax~ terasa lak yang spend 3 days usha blog kc ella. kihkihkih :D

suke sume kotak. camne ni?? ngeee~

Pembawa_Wacana said...

tu la kak... naik lebam mate nih..hehehe

kak ina kl (1) said...

alahai dah habis ker?cepat bebeno rasanya..alahai ruginya tak join

DaddyDian said...

rajinnya kakchik...

Mama Zharfan said...

semua pun nak menang ni..sbb hadiahnya meletops tu :)

Woofer Storm said...

tringin nak tahu spa yg menag,leh ucap congrat.hehee tkpe kak,sy kan support kak chik ketat2 punya.heheeee

AiDa AzRyN said...

wah.. debar2 nak tahu pemenang contest ni.. hehe.. ;D

Woofer Storm said...

kak,mata dah nak out of service ni kak.sok kena keja lgi,datg blik kat sni sja nak ucap slmt pagi kak chik^^

Ati Masrif said...

kita pun suka kumpul kotak
masa kerja di company jepun dulu
selalu dapat kotak yang comel2

wokey ella..take your time ^_^

AngahSayang2314 said...

cantik kotak2 tue mana la kak chik cari???

kakchik@ella said...

Hai u ols .. tengss for the comment ye. Nak jwb 1, 1 tak larat u tapi i baca sume tau. Sume komen i appreciate. Tak la rasa cam ckp sorang2. Hihi ..

kakchik@ella said...

@Angahsayang .. kakchik beli kat 'Living Cabin' serius cantek kotak2 kat kedai tu.

aibaks said...

haha.. rase2 nye sape yang menang yer ?

makdara TERdiva said...

nak jugak! nak jugak! ishhh! saspennye..

kong kong kong..excuse me :)

Amy Syaquena said...

wah kotak hadiah shantik..

alinac lover said...

oke kak..bg kotak pon je xpe lah

hehehhe

MamaEma said...

bila contest ni..'dah terlepas sudah..huhuhu

anyway good luck kepada peserta...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsempat la sis nak join contest u ...huhuhuhuhu minggu yang sangat sibuk..dengan line internet asyik down jerk kat opis nie...

Aku Ibu Muda said...

balas kunjungan kak chik :)

tak sabar nk tgok sapa pemenang ni...hihii

nisa said...

wah comelnya packing..bertuah sapa yg dpt..

Ujang9897 said...

nak alamat sy tak kakchik...hahahah..

azzey said...

kak..1 kotak tu utk saya ek/...hu3..*tetiba perasan lebey..*

cikpuanhady said...

comeynyer kotak tu kak chik..puhh..puhh..semoga ada rezeki..agagaga

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my