Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

'Dating/Gathering plus Final reminder'

Entry rushing2 sbb dah mengantuk. Ya Rabbi .. hidup kalo tak main kejar-kejar ala-ala 'Amajing Res' tak challenging kot aku ni?? Haha .. Just nak bagitau, aritu kat komen box ramai kata nak jumpa. Korang serius ke ni? Well, disebabkan i like human so much, maka dengan ini aku sahut pelawaan korang utk 1 pertemuan. Kita-kita je tau. Yg rajin singgah, follow dan komen-komen nak jumpa tu je. Yg tak da ati nak jumpa tu .. dok diam-diam, jgn buat apa-apa. Hihii ...

Paling awal pun rasanya bulan 4 nnti kot baru boleh jumpa, sebab bulan 2 dan 3 ni aku punya kebizian adalah tahap 'over'. I need your idea and help. I want to know what's in your mind.  Those interested, please email me your particulars at kakchik_ella@yahoo.com. Dont forget to leave your fon no so that i can count u in. Tell me what u want during the 'dating/gathering'. We have plenty time to arrange from now. Tapi apa-apa pun, i want to put one condition. Yg da kawin or bertunang, sila bawak pasangan anda spt isteri, suami, tunang ataupun anak like wat i always did. Yg single boleh la dtg sorang. Alahai .. cepat-cepat .. bantal dah panggil tu, sian mata dan jari dah tak tahan kena dera.

Tujuan perjumpaan takda lain melainkan 1 ~ Sudah bermesra di alam maya, marilah kita bertemu di alam nyata utk mengeratkan silaturrahim sesama kita. Eh .. pantun la pulak. Ish!!

OK done. Message delivered. Dah bole pegi tido. Eh .. jap-jap. My contest tamat esok jam 4 petang. Remember ~ Follow, Comment 10 entry, Header and Slogan (minimum 50 words) and backlink. Tu je. Senang kan. All the best korang. Have Fun.

32 comments:

echah mashuri said...

akak..haha..bilakah jah dapat berjumpaaa.jah jauhh di negeri kelantan.makanya jahh xdapat nak jumpa kak chikk.harap di lain pertemuan sudilahh kiranya kite berjumpa bila jahh future stdy kat shah alam.ehehe

deAnza-wAnda said...

hahah... date kiter camner kak??

Pembawa_Wacana said...

Wokeh..akan dikosongkan jadual di bulan 4...tapi nak tau date dulu baru buleh kompem....:)

ummi_khalish said...

Wow..kakchik nak wat gathering...bln4? alah...x dptlh jumpa..khalish balik cuti bln 7....huhu.....sedihnya......:-(

diana said...

kita segan la..
segan yang bermaksud malu..
bukan malas ye..
hehhehe..

tapi jauh la..
nak balik kampung
pun jarang2 ni kan pulak nak ke
kolompo!hehhe

Woofer Storm said...

sy pun dah ngtuk kak,dah lewat ni berBW..heehee mat pagi,mata tak larat da...heheee

Cempakamelati said...

Semoga semua gembira di perjumpaan tu nanti. Saya tak dpt join.

E.d.Y said...

bulan 4 yer..kalau weekend xboleh nak jojn dah skrg...full with MA class..T_T

azila said...

erk?esok dah tamat?huhuh...byk entry tertangguh ni k.chikkkk...heheh

Mama Zara said...

nk jumpa kak chik! hihi..sebbaik plan bulan 4 sbb bulan 2-3 ni pon super duper bizi...kebetulan bulan 4 adalah bulan release tension..will emel u later :)

-AIM-

aibaks said...

kata last week de gathering kat keramat? yang kak ela ajak aibaks ritu tapi aibaks tak jadi.. tak jd ke gathering ritu?

kakchik@ella said...

@Aibaks, kat Sogo aritu baks, bkn keramat. 'on' tp kecil2an.

Baks nnt email fon no kat kakchik eh, so that i can count u in.

kakchik@ella said...

@Wanda .. Khamis jadi tau. nnt akak sms u.

kakchik@ella said...

@azila .. cepat2 ada beberapa jam lagi.

Ujang9897 said...

hujung bulan 4 dan awal bulan 5 sy kawin...hehehe...

AngahSayang2314 said...

harap2 tak terlanggar ngan date ngan angah... hehehe nak joit lah..

p/s: kak chik angah pun sayang kak chik gak.. thanks kak chik

Maria James said...

Aww! am so interested nak ikot :)
single lagi. belum tunang, belum kawen, n xda anak.
bawa anak buah boley?? ngeee~
anak buah mia comel tau..

ngeee~ bestnye blogger sekarang, dah advance.

tak sabar nak tahu result contest tuh..
(ish gile xleh concentrate sebab nak sgt menang n jumpa kc ella :D) hahahahahaha...

sarah-najwan said...

jauh nk trun KL..ehhe..

bagus gak jumpa2 gini
bole kena muka
salu dlm alam siber je..

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Kakchik.. count me in ye. Da antar proposal kt emel kakchik. Erk! Proposal ke.. huhu

DaddyDian said...

kakchik.. i'm in.. venue?

alinac lover said...

bulan 4 ek..erm..pk2 sat~

Ct Arina said...

besnye kak.. rina nak gak.. tp akak kat kL ye? rina kat jb la.. jauh.. sob sob :'(

kakchik@ella said...

@echah mahsuri .. Jah, nnti mu frther study kat shah alam contact kakchik eh. dh dkt tu. kita 'dating' privately dua2 org je. hihi ..

kakchik@ella said...

@Maria James .. kakchik pun xcited nk jumpa adik. hihi ..

kakchik@ella said...

@Ct Arina .. dont sad2. Ada jodoh kita jumpa.

kakchik@ella said...

@ummi_khalish, bila balik ke malaysia nanti email kakchik eh. teringin nak tgk khalish, anak angkatku. hihi ..

kakchik@ella said...

@diana, mesti malu tapi mahu ni. hihi

kakchik@ella said...

@Ujang .. wah!! Ujang nak kawin. tak nak jemput kita ke ... hihi.

kakchik@ella said...

@sarah=najwan .. alahai awak dlm list yg saya nak jmpa tau. frustnya. hihi

kakchik@ella said...

Desk of Carlo Santeekee, weih nama hang glamer hbis la. dah dpt your proposal. blh dipertimbangkan, adik.

kakchik@ella said...

@DaddyDian, venue tak dcide lagi. wil keep u in touch ya.

azzey said...

saya email akak nanti. blh pegi ke tidak tu soal ke-2. yg penting saya sokong idea nih...:)