Terima Kasih Adik.

Friday, January 21, 2011

Terima Kasih Adik. Terima Kasih byk-byk.
Akan akak kenang sampai bila-bila.

Ini entry penghargaan yg aku buat khas untuk Adik Gayah Spears yg telah 'mendesign header' baru aku. Dia buat dgn ikhlas ~ tanpa aku minta. Terharu sungguh aku dgn kebaikan dia. Ailebiu la dik. Buruk sgt kot 'header' lama akak tu?? Hihi .. Dah la dia offer buatkan 'header' utk aku, aku punya la cerewet sampai 3 kali tukar kaler. Ni pun still nak tukar itu ini tapi ... hihihi. Tq adik sebab bersabar dgn akak yg cerewet. 


Lama dah nak buat entry ni tapi sebab bz ... Pastu bila dah upload gambar tetiba je terbz lagi, maka bertapa lagi lah entry ni di dalam Kotak Draf. Akhirnya, brjaya jgak entry ini aku siapkan walaupun se slow kura-kura. Hihi ..

Adik Gayah, misz-ella dan Cik Shara Bunga
Nak tau kitorg buat apa masa ni? Baca kat sini eh.

EdHardy is my favorite brand. Eh .. lari topik lak. Hihi ..

At Pavillion. Seronok tau masa ni.

Time-time camni, teringat entry ini. Syukur Alhamdullilah. Semuanya ketentuan Allah S.W.T, kan. Yang penting dalam persahabatan atau sesuatu perhubungan ialah keikhlasan.




You Might Also Like

16 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail