Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Utk peminat MU ke ni?

Balik dari kenduri kawin adik Mak Dara Terdiva, kitorg tak ikut highway. Ambik jalan lama je. Stop skjp kat Kuala Selangor for minum-minum. Terjumpa lak Pasaraya ni. Interesting!!


Uniform staff. 
Owner pasaraya ni peminat fanatik MU kot?

So, if u are the fan of Kelab Manchester United, cuba try test*hihi*terjah Pasaraya ni. Dekat dgn Tesco Kuala Selangor.

22 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 klu mcm 2 yg tak minat MU mcmana plak ye?

Alin said...

cam best jek?

s1t1 2uL41k4 said...

haha. cantik gak. merah itu berani.

CT said...

Hahaha...tu baru namanya 'geng merah'...ngeee!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

meriahnyer..

Ellen said...

Trus ellen ingat anak ellen minta beli beg sekolah yang ada lambang MU..adakah dia fanatik MU juga...hahhaa?

mr.curly said...

den slalu gak singgah sni..dokek yo nk poie kg den kek sabak bernam nunnn..hikhik

CIK TOM said...

hehehe..maybelah kot dia peminat mu...

xpe akak..xmarah la..cik tom pun byk kena minyak pengasih akak..hehe

hamzah ian said...

pergh.. gua tak suka mu.. haha

nia said...

macam2 la..tp menarik gak 2 klu mint MU la..yg xminat angkat kaki j la huhuhu...

Bulan said...

bulan nk jugak baju tue bole?ehee

diana said...

dalam nye ada jual apa kakchik??
macam best je..

deAnza-wAnda said...

tokey pasaraya tuh mesti die hard fan mu kan...

LehaMY said...

Wah! tak sngka pulak ada gak pasaraya MU. hehehehe.

Woofer Storm said...

i love MU.ngeeeeee

azzey said...

kakachik@ella: pnh gak ternampak pasaraya ni masa lalu kat situ....

::Budak Degil:: said...

ohh..sy chelsea..xde ke supermaket chelsea?..ahaha

Abdul Farique said...

aiyoo . tak minat MU la kak .
ingat tahun depan nak p manchester of city . minat Manchester City je :)
kalau ada kedai macam ni memang sy tak kan masuk pon ..

E.d.Y said...

wow..ni kalau Manchester United nampak ni kompem dieorg mintak sponsor jersey...huhu

aiNi. said...

terbaik lah.haha.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ella..selalu gak ulangalik dr perak ke KL..xperasan lak ada tpt soping nama camni..area mana tue yer?leh terjah..hihi

Woofer Storm said...

ok,sy drop komen kat sini la..hehee
kak,maaf coz sy tak bls pasal shift2 tu kat shoutmix sy,segan dehh..heeee
sy male nurse kak,hehee skg ni kerja kat haemodialysis puchong,Pena dengar tak SSL Dialysis??situlah tempat kerja sy,biasnya kalo hosp memang kerja 3 shift kan?? tapi sy ni keja kat cntre je,walaupun cntre tapi dah macam hosp gak..cuma khusus tuk cuci buah pinggang je la,yang lain takde...buah pingang yang normal,yang ada hep B n hep C... sy malas nak apply hosp,coz tak suka kerja malam..hehee

pasal shift tu,kat sni cuma ada 2 shift je..shft prtma 7am-2pm, shft kedua 10.30 am- 5.30 pm..simple kan??tapi kerja dari isnn smpi sbtu,ahad cuti....
sekian^^