Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pertama di Tahun Baru

Pertama hari bekerja di 2011. Semangat berkobar-kobar ni. Opismet ramai cuti. Diaorg  anak ramai, kecik2. Aku anak sorang, very independent pulak tu. Tak perlu lah aku bercutian mcm mak-mak yg lain. Haha ..

Jalan adalah sgt clear, hati adalah sangat lega. Tak sampai setengah jam i finished the 25km journey. Eh .. korang, korang cuti ari-ari lah. Suka aku bila jalan clear camni. Hihi ..

My opismet took this photo then comment
Akak slim la .. Akak dah kurus!!
Entah bila aku diet tetiba kau nmpk aku kurus. Haha ..


Bila dah ofis alone, curik2 ambek gmbr sndiri. 
Semaknya meja? Well, dat's show that i'm working, rite.
Meja yg clear tu kat showroom weih!! Hihi ..

Makin layu dn comot sbb dh petang.
Eleh .. tadi pagi bkn main ceria. Hihi ..


Selamat Bekerja di tahun baru, korang. Keja betul-betul tau .. jgn byk main mcm i. Haha .. Eleh .. byk main pun keja aku siap. Last year I Project Coordinator for 5 projects u. Sib baik skrg dh tinggal 3. Yg lain sudah di 'hand over' ke pihak2 brkenaan. Suka lah bahu dah ringan. Hihi ..


18 comments:

ShaLLeyShaLina said...

wowww akak...merah gitewww..hhehe..jom balik...hari pertama bekerja di tahun baru ni tade mood plak..haihhh laaaa -_-

MamaYatie said...

gojes kak chik hari ni...kasik semangat membara di hari pertama yer..kelass

deAnza-wAnda said...

merah nyer makngah... kelasss la akaks.... wanda dah email no tepon taw..

Nur Azila Ismail said...

hye kak chik . zila dtg nak say gudbye kat akak . esok zila kena g dah . heee :)

munna said...

berkat senam aerobik tu kak chik...mmg nampak slim

alexa yussida said...

gud luck akak..smoga projek banyakkk masyukkkkk makin suksess ok:D

noreed said...

merah nyer mak ngah, kak chik. heheh jgn mrh ye, gurau jer

azzey said...

kakchik@ella: wow! akak mmg vogue!

Woofer Storm said...

kak,bestnya kalo keja kat ofis..len la kalo keja hosp,bnyk songeh btul..ermmmmm

ummi_khalish said...

sangat cantiklah acik ni..khalish kiss skit...muahhhh....

AngahSayang2314 said...

peeeewiiiittttttttt merah mak ngahhh hehehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

merahnya makngah.....eehh..silap2..kakcik

::Budak Degil:: said...

fuh!..merah makngah!..ahaha

Abdul Farique said...

tambah comel kak ni kat office ye :)

NurLailatul said...

saya pon berkobar2 tahun baru..

E.d.Y said...

wow..merah menyala

N@di@ said...

merah beranih tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ella..merahnya mak ngahhhh!!