Friday, January 21, 2011

Terima Kasih Adik.

Terima Kasih Adik. Terima Kasih byk-byk.
Akan akak kenang sampai bila-bila.

Ini entry penghargaan yg aku buat khas untuk Adik Gayah Spears yg telah 'mendesign header' baru aku. Dia buat dgn ikhlas ~ tanpa aku minta. Terharu sungguh aku dgn kebaikan dia. Ailebiu la dik. Buruk sgt kot 'header' lama akak tu?? Hihi .. Dah la dia offer buatkan 'header' utk aku, aku punya la cerewet sampai 3 kali tukar kaler. Ni pun still nak tukar itu ini tapi ... hihihi. Tq adik sebab bersabar dgn akak yg cerewet. 


Lama dah nak buat entry ni tapi sebab bz ... Pastu bila dah upload gambar tetiba je terbz lagi, maka bertapa lagi lah entry ni di dalam Kotak Draf. Akhirnya, brjaya jgak entry ini aku siapkan walaupun se slow kura-kura. Hihi ..

Adik Gayah, misz-ella dan Cik Shara Bunga
Nak tau kitorg buat apa masa ni? Baca kat sini eh.

EdHardy is my favorite brand. Eh .. lari topik lak. Hihi ..

At Pavillion. Seronok tau masa ni.

Time-time camni, teringat entry ini. Syukur Alhamdullilah. Semuanya ketentuan Allah S.W.T, kan. Yang penting dalam persahabatan atau sesuatu perhubungan ialah keikhlasan.




16 comments:

diana said...

dah agak dah..
mesti gayah yang buat..
dia pandai la buat2 benda gini..
bila dia nak ajar entah la..
harap2 dia nak le buat tutorial
edit template sendiri..

banyak tutorial yang kita tengok kena guna
photoshop..
tu yhang payah tu.:)

Woofer Storm said...

nak mnta header la mcm ni..heheee

Miza Yusof said...

bestnya :) cantiklah header kak chik. kerja tangan gayah :)

Mama Zharfan said...

ooo hasil keje gayah spears rupanya :)
cun lah!! me pun berkenan :) teringin nak tukar header gak ni ;)

cik panadol said...

nak suh gayah watkan jugak la....

Cempakamelati said...

Hmmm header baru..cantik..header lama pun tak kurang cantiknya.

Ellen said...

Gayah memang baik hati..Ellen nya template dan header pun Gayah yang buatkan tanpa minta apa2...kita doakan yang terbaik ja untuk adik gayah ya kak..hehe

BUNGA said...

oo.. gayah punya keje rupanya..cantik!!!
gayah yg cun melecun lg baik hati.. mehlah buatkn header kak bunga pulak... hehehe.. bodekkss gayah kat blog kak chik..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 best kan dpt jumpa kwn2..

Maria James said...

buat header memang complicated :D.

kat sini, ada senior mia yang expert, kategori gayah ni la. diorang same2 sekepala suka wat header ni.. hihihihi...

bestnyer korang!!!!
cemburu buta mia tengok! ngingi!
ish, tak baik cemburu buta, cemburu takpe, itu tanda sayang! hihih..

note; in learning proses.

N@di@ said...

wahhh untuk akkak dapt heder percuma :)

Ct Arina said...

nice header. well, kakchik mmg suke bersahabat kn. hope rina dpt jumpe kakchik 1 day ^_^

azzey said...

mmg header yg menarik ...

::Budak Degil:: said...

ohh...i jeles..ahaha..:p
gayah memang terbaik...
die pn tolong kritik header einn tu kak..byk gak amik tunjuk ajar die...

die membantu tnpe kite meminte...
baik btol cik gayah tu..
xsabar nak jumpe die, nak pelok2.. ;p

munna said...

wah! ramai dah blogger yg kakchik dah jumpa face to face.. klu sesat turun temerloh phg, jgn lupa calling2 ye..

deAnza-wAnda said...

dats rite kak...