Monday, February 28, 2011

Coklat dari bank

Dalam banyak-banyak urusan, paling tak suka berurusan dengan bank. Paling syok dan best berurusan dengan kedai makan atau kedai sopink. Memang dasar kaki makan dan kaki sopink!! Hihi .. Dont follow me eh .. Kaki makan dan kaki sopink not good, unless kalo kita sama spesis - Makan banyak tapi badan tak naik sebab 'Metabolic rate' tinggi. Hihi ... Kaki exercise can follow. Very good one.  Hihi ..


Kalo berurusan dengan bank antarabangsa*Citibank* camni le. Suka sangat bila dapat hadiah  yg outstanding  gila camni. Mahal beb produk Godiva tu. Ada satu kedai dia kat KLCC. Orang yang paling suka dapat free gift ialah dia ni.

18 comments:

Farhana Sahri said...

dark chocolate ke yg KC dapat? waa..tp nana xminat

nisa said...

Hah? Cmtu nak berurusan dgn Citybank jugakla..sbb nk dpt coklat preeeee..hehehe

Isteri Yang Comel said...

wah nak gak cokelat tu lah kak cik...

qemaishak said...

wah untung berurusan di citybank ni hehe

Daddy Ziyyad said...

problemnya Citibank nih tak byk cawangan...tapi customer service dia mmg tip top..

naik bosan dgn bank rimau..

diana said...

selalu ke citybank bagi hadiah2 ni??
kita tak de pernah berurusan dengan citybank..
jadi tak pernah la merasa dapat hadiah2 ni..

kakchik@ella said...

@Farhana, Nana .. jom dating!! Hihi

kakchik@ella said...

@nisa, mcm2 free giftnya. bkn takat coklat je dik. hihi ..

kakchik@ella said...

@Isteri Yg comel, nah sesudu. hihi

kakchik@ella said...

@qemaishak, in my case "double untung" hihi ..

kakchik@ella said...

@DaddyZiyad, service counter bank rimau sgt buruk, even kat 5 star area spt Desa ParkCt. saya pun bosan.

kakchik@ella said...

@diana, mmg selalu diaorg bgi hadiah. mcm2 lak tu hadiahnya.

alinac lover said...

heheh best la..yong sukala bab2 choc ni~

Woofer Storm said...

nak gak sis.hehee

azzey said...

KC bg sikit hadiah free tu..:)

munna said...

bestnya mkak chik... dpt hadiah coklat lagi...

Ct Arina said...

waaaa untung kc! ~_^

Melati Qistyna's Mummy said...

adehh kc, setappp nyer... bg yg balang kocik pon jadi la....muahahahha