Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rindu

Tiba-tiba je. Isk .. nak nangis dah ni. Seperti mahu aku terbang sekarang jumpa diaorg. Walau hidup sentiasa sibuk,meriah dan tak pernah sunyi dikelilingi teman, ahli keluarga tetap di jiwa. Mama, Abah, Kak Yang, Adik, Angah .... Kakchik rindu sgt-sgt ... even baru 2 minggu lepas kita jumpa. Moga sentiasa berada di bawah lindungan dan kasih sayang Allah S.W.T ~ buat mereka-mereka dan korang semua. Amin.

Ada sapa2 nak ajar aku grooming tak?
Bedak sekali sehari .. lipstick pakai nak tak nak.
Camtu la dari dulu.

p/s :- Famili ~ 1 hubungan abadi. Dunia akhirat.

10 comments:

MamaYatie said...

kak chik!! i miss u too......

last week tak dapat masuk sini tau...asal buka jer "malware detacted"..huhuuu

munna said...

macam tu lah kalau tinggak jauh dgn family kak chik kan... nasib baik munna tinggal dekat je dgn rumah family... kalu tak mau hari2 teringat...

ceritera asni said...

KAK CHIK..MUKA FLAWLESS GILA..XYAH AH MEKUP SEGALA BAGAI,,BIAR NATURAL..AKAK SY NAK TANYA PASAL HADIAH CONTEST AKK TUH,AKK DAH POST KE BELUM?SEBB SAYA TAKOT KALAU DAH POST SY YG X PERASAN KAT OFFICE TMPAT SY BELAJAR NIH.TERIMA KASIH ;)

Ujang9897 said...

suwit...=)

kakchik..saya suka minyak wangi tu..=)

diana said...

kita pakai lipstik bila nak keluar je..
bedak..
nak keluar je pakai..
jugak!!
hehhe..

Aku Ibu Muda said...

kak chik ada jugak bedak sekali sehari, wani??? seminggu sekali pon belum tentu...haha...harap bedak baby je la, tu pon kalo tingat...

lipstik lagi lah. sebulan sekali pon belum tentu colek kat bibir ni ha... kadang kalau ada meeting kat luar or event, baru la gopoh gapah korek lipstik. sampai kan tengok2 dah expired...haha...kena bali baruuuu.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

akhirnya blog KC dh clean dari malware..barulah dpt sy dtg..KC x mekap pon dah cantek..sy pun maleh nak mekap bagai..dulu masa bujang rajeeenn sangat..tp skang p lantoklah walaupun bila x mekap muka lawa skit jer dr org tak mandi pagi..

deAnza-wAnda said...

kc cam wanda la everyweek nak blik jmpe family =(

missSenget said...

kakchik..

oke laa tu bedak sehari sekali...


senget lg laa..setahun sekali pn malas kot..

x__x

Woofer Storm said...

amin3...