Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kan ai dah cakap semalam ..

Semalam ai dah cakap, kan? Told u yesterday marr .... I'm going to shop-shop-shop at this place Sunday morning. After that i go for makan .. after that i go for spa ~ Aromatherapy body massage with fresh cucumber mask. Bukan topeng pati timun yang korang beli kat Farmasi tu, yg ni timun segar. Best gila beb. Belum pegi udah terasa kesegarannya. Hihi .. Over!!

Banyak-banyak benda dlm iklan ni, paling best dan paling suka 
 "Tawaran Kosmetik dan Wangian Istimewa - 12-13 Februari.
Haruslah makin cantek dan wangi lepas ni sbb berkosmetik dan
ber pepiyum baru. Ek eleh .. bkn ada 2 btl tak bukak lgi ke wahai Kc@ella?
Hihihi ..




11 comments:

MamaYatie said...

waa..sakan kak chik..duit angpow tak abis lagi la tur..shopping like diva? kekee

mrs Gee :) said...

syuke syuke.. kak chik, nak itut..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya soping kan sis..heheheh
wah ada lagi 2botol yang lum buka tue tuk eida kot sis..hahaha :P

Ujang9897 said...

hahahah..parah2

Ati Masrif said...

as salam ella,

sori lama tak lawat
kita ni tengah sakitlah ella

kalau ada 2 lg tak buka ...
ehem..bpleh le passing kat sini
yg dah kehabisan ...ahak!

BUNGA said...

x per kak chik.. beli je baru.. yg x bukak lg tu bagi saya.. huhuhuhuwaaaaa... hehehe....

azila said...

k.chikkkkkkkkkkkkkkkkkkk....xbaik tau buat zla gini.xlena tdo dahni..huhuh

logorithm said...

Aiyooo... kakchik nih shophohorlicks ker? Hehehe...

Kakchik nak peram ker dua botol pepiyum tuh yang belum dibuka? Boleh buat hadiah contest gegar blog kakchik mah! :-D

Melati Qistyna's Mummy said...

yg 2 botol lom bukak tu kalau ghaso2 x berkonan kan, cecampak yo kek sini hah...muahahahha

Woofer Storm said...

slm kak chik..

besalah perempuan memang mcm tu,,nggeeee pas la prfume tu ngan sy ye..hehee

Syima Emi said...

shopping sakan la kak chik.. saya x leh nak join.. hehehe.. nak date nga kak chik pon x sempat2 lagi... nanti show2 la apa yg dibeli... hehehhe.. J card saya pon dah lama expired kak.. hehehhe..