Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ko boleh rasa eh??

Ko boleh rasa eh?? 
Betul ke rasa ko tu?? 
Are u sure??
Ye ke tidak rasa ko tu??
Hihi ..

Kdg-kdg 'rasa' kita .. perasaan kita
terhadap seseorg itu betul
kdg-kdg sebaliknya
So macamana?

~ Tepuk dada tanya selera ~
Eh .. apa pulak kena mengena dgn dada dan selera nih?
Ini tentang rasa kita terhadap seseorg lah

Kenal dulu eh
kenal dulu baru cinta, baru 'admire'
mana la tau .. entah-entah buaya

Hihi ..


27 comments:

LehaMY said...

Hihihihi . betul gak tu kak chik. kalu tak kenal , tak tahu hujung pangkal. hhihihihihi ..

kalu buaya okay kak , kalu harimau siapa nak jawab~ hehehehe :D

E.d.Y said...

betul tu..xkenal maka xchenta..huhu

eqbalzack said...

haha...tetiba saya rasa mcm buaya kak..hehe. gurau je kak...

Mama Zharfan said...

ehem ehem kak chik terjatuh chenta ker heheh

EnY YuSniZaR said...

Hi!!!!

im ur new follower :)
http://enyusnizarmysmallworld.blogspot.com/

missSenget said...

x suka rasa strawberi..


hahaha..
tetiba je..

norh said...

memang 'rasa' itu ada..benci pun ada...suka pun ada..hu hu

kakchik@ella said...

@LehaMy, gunakan dlm khidupan eh.

kakchik@ella said...

@edy, pastu angau. haha ..

kakchik@ella said...

@eqbalzack, KC trfeeling naga .. how? haha ..

kakchik@ella said...

@mamaZharfan, Ya Rabbi .. sapa la yg nak kat akak ni dik. udah kertu .. keduts pn ribu2. haha ..

kakchik@ella said...

@EnyYusnizar, tqqqq. sok i gi rmh u eh. dh mlm sgt ni .. pompuan tk molek jln mlm2. hihi ..

kakchik@ella said...

@missSenget, i luv stroberi. bak mai stoberi tu, akak hbskan .. ko tak suka kan? hihi..

kakchik@ella said...

@norh, ko normal dik, dnt worry. hihi ..

miaa spungen said...

kak cik jom join contest miaa =)
http://miaamungen.blogspot.com/2011/02/saya-suka-berkaraoke-jom-join.html

Woofer Storm said...

slm sis..

dlm hati ada taman,ppuan yang baik pasti dgn laki yang baik..kak chik kan baik.. penat bodek ni,blnja je ikan tiga rsa dah cukup kot..ngeeeee

kakchik@ella said...

@miaa spungen, sok KC gi tgk eh.

@Woofer Storm, slm adik. Jatuh cinta tk semestinya pd manusia je dik. KC married, got 1 kid .. hihi.

mr.curly said...

kakchik, buaya pun pndai memilih tau..bkn main ngap je..hikhik

azzey said...

Tak kenal maka tak cinta kan kc. kenal dulu barulah blh bercinta...heh3....

makdara TERdiva said...

tak kenal maka tak cinta..
tapi dah kenal pun tak jugak jatuh cinta..hehehe!

Melati Qistyna's Mummy said...

ala kc ni berselingdung di balik tirai yg nipis pulok... dlm ati ada taman kah? muahahahah

AngahSayang2314 said...

kenapa nie kak chik dah ada new ke??? apa tue ye???

Ujang9897 said...

nak jadi buaya boleh..hehe

toyolkiut said...

nasihat dlm senyuman..

nisa said...

betul tu kak chik, rasa ni kadang2 dipengaruhi dgn hasutan syaitan dan nafsu, ada rasa yang memg logik di akal, apa pun kena kenal dulu betul2..dah yakin baru admire..ihik! mcm org bercinta je bunyi..hehe

LeeAneem said...

wow.....bila kak cik mula berpuisi......dasatttttt

Ct Arina said...

betul2! kene kenal luar dalam dulu. jgn mudah percaye^^