Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gegar 1,000 blog oleh Ben Ashaari

Kesibukan minggu lalu menyebabkan aku hilang fokus and lost track dengan aktiviti rakan blogger yang lain termasuk la kempen terbaru blogger Ben Ashaari, yang dah ku anggap mcm adik aku nih.

Maka, di saat-saat tahap stamina makin pulih selepas berkenduri-kendara dan rutin harian dah pulih seperti sediakala, marilah kita join bersama-sama. Baca sini for further details ye. Senang sgt ~  tak susah.  

Why do i join this segment?? Jawapannya ada dibawah. Baca dan faham tau. Jangan korang pikir aku nak up traffik lak. Haha ..


SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??




13 comments:

azzey said...

SAYA PON JOIN JUGA SEGMEN NI..:)

Ati Masrif said...

alamak..
kita dah ketinggalan la..

bzz...sampai dah 1 week tak dtg sana

gaung said...

sempat ke tak lagi ni nk join..hihii

ENTRY TERBARU: Peraduan gadis carefree bebaskan bakatmu

Hanis Azla said...

suka dengan jawapan kak chik tu..

nisa said...

Saya pun sokong dunia blog sebab suka menulis, membaca and kongsi segala pengalaman hidup..bestkan?hehe

Aku Ibu Muda said...

bz ni x smpat lg nk join :(

nazirulhazwan~ said...

sile reject bang ben, da lambat ni.hahaha

logorithm said...

Gegarrrrrr! :-)

yad'z said...

hahaha.. naz jahat... salam kenal ^^

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referal dari blog abg ben=)
nice blog, keep moving;)
blog apisv2

Zur@ZaRi said...

dtg gegar yokk!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

.:hanna radzi:. said...

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

Farah Shamsudin said...

Salam Gegaran! Saya kini menjadi pembaca baru kamu.. Jemputla singgah ke teratak saya ..