Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

THE MALAY WEDDING PART 3



Video terakhir uploaded by my Ayah Ngah. Takmo cakap byk-byk lah .. nanti korang jemu lak dgn kita. hihi .. Kalau nak tau camna suasana majlis kawinnya, u ols 'click' je la kat video tu ye. By the way,  kita suka sgt baju kurung Johor yg dancers tu pakai. Cantek sgt.

Tak sabar nak bertandang ke Kelantan bulan depan. Balik kg .. ooooo .. balik kg*sila nyanyi ala-ala sudirman*haha .. Bape byk kg aku ada da .... Abah kita asal Kelantan lah tp dah permanently tinggal di Johor. Walaubagaimanapun, kalau dah abahnya dari Kelantan, maka kita ni tetap berketurunan Kelantanlah. Eh .. tadi kata takmo cakap byk, kan. Haha ..

6 comments:

LehaMY said...

Memang cantik baju penari tu kak chik. hehehe :D selamat balik kg kak chik! hehehe :D

DaddyDian said...

wahhh! meriahnya kawen... ni yg rasa nak kawen lagi ni.. hahahaaha

sarah-najwan said...

havoc sgguh majlis kawin nih..

**kejora dan bintang main jam 6.30 ptg..ulang kol 12 mlm ke atau 1am..ehheee

AngahSayang2314 said...

hehehe w'pun tak dapat pergi tapi dapat gak tengok hehehe..rindu ngan akakku nie....hehehe

azzey said...

Nak blk kpg lagi...best nya akak ni .blk kpg sesaje..:)

alinac lover said...

meriah banget